Joburi în restaurante fast-food care nu îți cer experiență

Mai multe lanțuri de restaurante fast-food din România au anunțuri de angajare în această perioadă. Se caută inclusiv tineri și oameni care nu au experiență în acest domeniu.

„Ești o persoană energică, dornică de a învăța în permanență lucruri noi, care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ești încă student sau elev și dorești să acumulez experiență profesională?

Atunci poți opta pentru poziția de Crew și beneficiezi de un program de lucru flexibil, training și oportunitatea de a promova într-un timp foarte scurt”, este anunțul celor de la Mc`Donalds.

Potrivit acestora, poziția de crew implică o activitate variată, care include toate zonele unui restaurant, de la bucătărie și case de marcat până la sala de mese.

Puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la Mc`Donalds de LA ACEST LINK.

Și lanțul Pizza Hut este în căutare de personal. Se caută ospători, lucrător în bucătărie sau spălători de vase.  Printre altele, se oferă training specializat pentru fiecare post de lucru, pachet salarial motivant, tichete de masa, program flexibil de lucru.

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată și veți lucra într-o echipă tânără și entuziastă. Lanţ internaţional de restaurante cu peste 44.000 de locaţii deschise în mai mult de 100 de ţări.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la Pizza Hut aflați de AICI.

Și cei de la KFC sunt în căutare de angajați. Nu se cere experiență. „Îndrumăm şi susţinem fiecare persoană, pentru ca aceasta să se poată dezvolta la capacitate maximă, oferind angajaților noștri oportunități reale de avansare în carieră. Fiecare angajat are posibilitatea sa-si exprime opțiunea de program, de la o săptămână la alta.

Programul flexibil de 8, 6, 4 ore sau weekend se adresează tuturor cerințelor, reușind astfel îmbinarea utilă a timpului liber cu cel petrecut la serviciu”, mai transmit cei de la KFC în anunțul lor.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la KFC găsiți LA ACEST LINK.