Locuri de muncă în Anglia, Irlanda și Scoția. Se câștigă între 300 și 450 de lei pe zi

Castel din Scoția. Foto: pixabay.com

Angajatori din Marea Britanie și Irlanda caută lucrători în diverse domenii, de la personal în agricultură la ospătari, bucătari, îngrijitori de bătrâni, tâmplari și tinichigii.

Se plătește la oră, tariful fiind între 7 și 10 lire. Astfel, pentru opt ore lucrate într-o zi puteți câștiga între 56 și 80 de lire (echivalentul în lei a 330, respectiv 472 de lei).

Întreagă listă de locuri de muncă este prezentată AICI (click pentru detalii).

Plata minimă este de 7,2 lire pe oră, însă persoanele ceva mai specializate – cum sunt tâmplarii, tinichigii și măcelarii, de exemplu – sunt plătite cu 8-10 lire pe oră. Muncitorii în construcții primesc și ei 8 lire pe oră.

O companie de plasare a forței de muncă caută urgent muncitori în agricultură, ospătari, bucătari, barmani, îngrijitori de bătrâni, șoferi de tractor, culegători de căpșuni, tinichigii, tâmplari, personal de mesaj, asistenți sociali, măcelari, personal pentru service auto, personal în construcții pentru diverși angajatori din Anglia, Scoția și Irlanda.

În Irlanda, se caută operatori pentru o spălătorie industrială și asistenți medicali. În cazul personalului din spălătorie, plata este de 9,5 euro/oră. Asistenții medicali primesc 20 de euro/oră.

Cazarea este asigurată contra cost și costă între 40 și 60 de lire pe săptămână. Contractele sunt semnate direct cu angajatorii, înainte de plecarea muncitorului la muncă.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la numerele de telefon enumerate AICI (click pe link pentru detalii).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru români în Franța. Plecări imediate și condiții avantajoase
Se caută români care să lucreze pe șantiere din străinătate. Plata ajunge la 112 euro pe zi
Cum poți emigra, lucra sau studia, vara aceasta, în Australia
O mare companie caută șoferi. Salariul minim este de 1800 de euro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.