Locuri de muncă în Dubai, Paris, Barcelona, Londra și Amsterdam. Salarii de peste 1.500 de euro

În această perioadă, românii care își doresc să lucreze în străinătate au la dispoziție numeroase locuri de muncă în câteva dintre cele mai frumoase orașe din lume.

Dubai, Paris, Barcelona, Londra și Amsterdam sunt câteva dintre orașele în care aceștia se pot angaja.

Dubai. O firmă specializată în antrenamente personale cu sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite, angajează doi antrenori personali.

Candidații trebuie să fie prietenoși, să știe limba engleză, să aibă cunoștinte de fitness și să se poată adapta ușor la condițiile de muncă.

Responsabilități: antrenamente personale de electro stimulare musculare cu clienți în studioul firmei, introducerea datelor clienților în computer, oferirea de informații despre dieta clienților, menținerea curățeniei la locul de muncă.

Se muncește 6 zile pe săptămână, 6 ore pe zi. Cazarea este inclusă, iar salariul este de peste 1.500 de euro pe lună.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Barcelona. Proprietarul unui yacht privat din Barcelona caută o menajeră care să se ocupe de curățenia vasului. Candidatul ideal este responsabil și capabil să îndeplinească anumite sarcini din proprie inițiativă.

Principalele responsabilități vor fi curățenia și pregătirea micului dejun și a prânzului. Se oferă cazare și masă pe yacht. Salariul este de 1.500 de euro pe lună.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Londra și Amsterdam. O companie caută 5 consilieri de vânzări care să lucreze în Londra, Marea Britanie, și în Amsterdam, Olanda.

Angajații vor lucra în promoții, vânzări sau servicii de înfrumusețare în magazine din zona centrală a Londrei sau a Amsterdamului. Experiența nu este obligatorie, candidații trebuie să știe limba engleză la nivel conversațional. De asemenea, ei vor beneficia de o perioadă de training.

Venitul minim garantat pentru primele 6 luni este de 800 lire sterline sau comision din vânzări între 15-30%, în funcție de cea care este mai mare. Plata se face la două săptămâni.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Paris. O companie caută doi consilieri de vânzări care să lucreze în magazine din centrul Parisului. Experiența în promoții și vânzări nu este obligatorie. Transportul până în Paris este asigurat de companie.

Venitul minim garantat pentru primele 6 luni este de 1.500 euro în prima lună și 1.000 de euro pentru celelalte 5 luni sau comision din vânzări între 15 și 30%, în funcție de care dintre sume este mai mare.

Plata se face la două săptămâni în contul bancar al angajatului care va fi deschis în Franța. Angajații vor beneficia și de o perioadă de training.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Se caută îngrijitori de bătrâni în Anglia. În cât timp pot strânge doi angajați bani de o casă în România
Locuri de muncă pentru români în Germania. Se caută mecanici, instalatori sau șoferi
Locuri de muncă pentru români în Italia și Franța. Salarii avantajoase pentru șoferi și sudori

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.