Locuri de muncă în agricultură în Canada. Condiții identice celor oferite lucrătorilor canadieni

O companie caută 24 de persoane care să lucreze în agricultură în Canada. Locurile de muncă sunt full time și sunt disponibile și pentru necalificați.

Candidatul ideal este punctual, serios, responsabil și descurcăreț.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă, inclusiv numerele de telefon, sunt disponibile AICI (click pe link pentru detalii).

Compania oferă urgent contracte de muncă pentru următoarele poziții:

* muncitori în agricultură
* lucrători agricoli în domeniul cutivării legumelor și fructelor

Cunoașterea limbii engleze nu este obligatorie, dar reprezintă un avantaj.

Potrivit angajatorului, condițiile de lucru și de salarizare sunt identice cu cele ale muncitorilor canadieni cu aceeași meserie și aceeași experiență pe o anumită poziție. Contractele se încheie pe o perioadă de 2 ani.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de pe piața muncii:

Ce salarii au angajații din call-centere în România. Sute de locuri de muncă disponibile în toată țară
Locuri de muncă la Metro. Ce salarii se oferă
Joburi în restaurante din Germania. Fără experiență, cazarea și masa sunt gratuite

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.