La 11 ani, o fetiță are o afacere de milioane de dolari. Cum a reușit să facă o avere din miere

miere albine floarea soarelui

Foto: Capri23auto / pixabay.com

La 11 ani, Mikaila Ulmer are o afacere de succes care se extinde rapid în Statele Unite ale Americii. Alături de familia ei, Mikaila produce limonada îndulcită cu miere „Bee Sweet”, realizată după o rețetă a străbunicii ei.

Băutura conține miere colectată de pe plan local (din statul Texas), iar 20% din venituri merg la organizațiile de mediu care vor să salveze albinele. Mikaila este proprietara și totodată directorul executiv al companiei care produce limonada „Bee Sweet”.

Recent, Mikaila tocmai a semnat un contract în valoare de 11 milioane de dolari cu lanțul de magazine Whole Foods, care a fost de acord să vândă produsul în magazinele sale, relatează dailymail.co.uk. Iar în această lună, fetița de clasa a VI-a a anunțat că limonada va fi vândută și prin United Natural Foods.

Acum, limonada Bee Sweet se vinde în state precum Texas, Oklahoma, Arkansas, Louisiana sau New York, transformându-se dintr-o afacere mică, de familie, în una națională.

Limonada îndulcită cu miere folosește mentă și semințe de in și este preparată după o rețetă veche din 1940. Mikaila a venit cu ideea de a vinde limonadă după ce a fost înțepată de albine de două ori când avea 4 ani.

„M-a durut. Eram foarte speriată de albine”, a povestit ea într-un interviu pentru NBC.

Însă apoi a început să studieze albinele alături de mama ei. Când Mikaila a aflat că albinele ar putea dispărea în viitor, s-a gândit să folosească rețeta străbunicii pentru a strânge bani pentru albine.

Anul trecut, pe când se adresa unui grup de potențiali investitori, Mikaila l-a convins pe Daymond John, directorul executiv de la Fubu (companie de îmbrăcăminte), să investească 60.000 de dolari în afacerea ei cu limonadă, potrivit cnbc.com.

Apoi, afacerea s-a dezvoltat încontinuu, iar vara trecută Mikaila a mers la Washington, unde l-a întâlnit pe președintele Barack Obama, și l-a servit cu limonada sa.

Foto: beesweetlemonade.com
Mikaila Ulmer vorbește pe scenă despre afacerea sa. Foto: Silvia Tergas (Twitter)
Limonada Bee Sweet în magazine. Foto: Twitter

Foto: Capri23auto / pixabay.com

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Povestea adolescentului care face mii de euro după ce și-a lansat prima afacere la 12 ani
O antreprenoare din România face 50.000 de euro dintr-o afacere lansată cu 500 de lei
5 lucruri de ținut minte când deschizi o afacere


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version