Împușcături în Piața Constituției. Un bărbat de 30 de ani a murit

Piața Constituției. Foto: UveX / Pixabay

Mai multe focuri de armă au fost trase duminică seară, în timpul unei încăierări produse în Piața Constituției, la doi pași de clădirea SRI.

Unul dintre tinerii scandalagii a murit, iar un altul a ajuns la spital, cu răni grave. Se pare că motivul conflictului a fost legat de cursele ilegale de mașini care au loc noaptea pe mai multe artere din Capitală.

Au fost trase trei focuri de armă, dar s-au folosit și bâte, săbii și alte obiecte contondente. Martorii susțin că ar fi fost vorba de o răfuială între câteva clanuri din București.

La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5 şi ale Brigăzii Rutiere, cât și medicii. Aceștia n-au putut să îl salveze pe bărbatul de 30 de ani rănit foarte grav, în timp ce un alt tânăr, de 21 de ani, a ajuns la spital.

Incidentul are loc la doar o zi după ce, tot în Piața Constituției, a avut loc un accident grav, provocat de un șofer care participa la curse ilegale de mașini.

Curse ilegale de mașini în Piața Constituției

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, Serviciul Omoruri. Cinci persoane au fost duse la audieri.

În Piața Constituției din Capitală a avut loc, sâmbătă noaptea, un accident în urma căruia șase persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre victime sunt copii. Două mașini s-au izbit puternic, iar una dintre ele a fost aruncată în autoturismele parcate.

La cursele de mașini ce aveau loc chiar în fața Parlamentului României au participat, potrivit unor martori, peste 40 de automobile.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version