Florin Cîțu îi acuză pe social-democrați că sponsorizează campanii online pentru a-l denigra

Florin Cîțu

Foto: gov.ro

Florin Cîțu, președintele PNL, acuză PSD că plătește campanii în care este denigrat. Cîțu a declarat că i se pare „bizar” că aceste atacuri vin din partea unui partid alături de care PNL se află într-o alianță de guvernare.

„Erau atacuri sponsorizate pe rețelele sociale, plătite de Tineretul Social Democrat”, a precizat Florin Cîțu.

Deputatul Alexandru Kocsis, care a părăsit PNL și i s-a alăturat lui Ludovic Orban în noua sa formațiune Forța Dreptei, a publicat pe Facebook o astfel de campanie plătită de TSD împotriva lui Florin Cîțu.

„Nu plâng de mila lui Cîțu, dimpotrivă, chiar cred că își merită soarta. Ceea ce vreau să subliniez este cum funcționează coaliția asta a lor, USL 2. În capturile de ecran de mai jos veți vedea un clip video făcut de Tineretul Social Democrat care are nu mai puțin de 7 sponsorizări, pe 7 audiențe diferite”, a scris Kocsis.

„10.000 de lei investiți de micii socialiști pentru a-și ataca partenerul de guvernare. Ar fi interesant de verificat sursa Fondurilor. Au făcut chetă micii socialiști sau au folosit subvenția de 2 milioane de euro/lună pe care o primește PSD de la bugetul statului?”, a completat deputatul.

Sursa: Alexandru Kocsis (Facebook)
Sursa: Alexandru Kocsis (Facebook)

Totuși, Florin Cîțu le-a spus jurnaliștilor de la Parlament că nu crede că aceste atacuri vor afecta stabilitatea coaliției de guvernare PSD-PNL.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version