eMAG aduce Revoluția Prețurilor. Ce produse au cele mai mari reduceri de toamnă

eMAG începe Revoluția Prețurilor în zorii zilei de marți, 20 septembrie. Campania ține trei zile, până pe 22 septembrie.

Potrivit reprezentanților magazinului online eMAG, prețurile sunt reduse cu până la 50% în această perioadă. Cei care vor să prindă produse la preț de chilipir ar face bine să consulte următoarele categorii de produse de pe siteul eMAG.ro:

– laptopuri;
– televizoare;
– produse pentru casă și grădină;
– articole pentru copii.

Toate ofertele eMAG de Revoluția Prețurilor apar AICI. Campania începe în zori, probabil la ora 08 dimineața.

Campania de reduceri eMAG va cuprinde însă și produse din alte categorii de pe site, de la electrocasnice la articole sportive și produse auto.

Revoluția Prețurilor este o campanie pe care eMAG o organizează de regulă sezonier, în prima luna a fiecărui anotimp (precedenta campanie Revoluția Prețurilor a fost în iunie 2016). Campanii de reduceri cu frecvență mai ridicată sunt Stock Busters, iar cele mai mari reduceri din an sunt organizate de eMAG de Black Friday (în noiembrie) și de Ziua eMAG (în decembrie).

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.