eMAG face mari reduceri. 2 campanii de oferte, în acelaşi timp

Magazinul online eMAG are în această perioadă două mari campanii de reduceri.

Una se adresează celor care caută să îşi cumpere telefoane, tablete sau laptopuri, iar cealaltă este o campanie de lichidări de stoc pentru sute de produse, din aproape toate categoriile de pe site.

Campania de reduceri Mobile Mania se derulează între 25 şi 27 martie, iar preţurile sunt reduse cu până la 50% la telefoane, tablete, laptopuri şi ceasuri inteligente. Toată oferta poate fi consultată AICI.

Până pe 31 martie este activă şi campania Stoc Busters, cu mari reduceri la produse din diverse categorii, de la televizoare la bricolaj. Toată oferta din această campanie poate fi analizată AICI.

Pe lângă aceste 2 mari campanii, cei în căutare de reduceri pot descoperi oferta din „Promoţiile Săptămânii”, unde descoperi reduceri la televizoare, mobilier, produse de îngrijire personală, accesorii auto şi multe altele. Oferta completă, AICI.

O altă rubrică cu reduceri permanente pe eMAG este cea de resigilate. Puteţi consulta toate ofertele AICI. Un exemplu foarte bun este un aparat foto Samsung al cărui preţ este de 2299 de lei, dar la resigilate poate fi cumpărat cu doar 999 de lei.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

În pat cu dușmanul. Fuga dintr-o închisoare fără gratii, după 24 de ani
Doi astronauți gemeni, implicați într-un proiect spectaculos
Premieră istorică în România. Un observator a descoperit o explozie stelară dintr-o altă galaxie

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.