Criminal în serie, la Caracal? Rămășițe umane găsite în locuința unui mecanic auto

Foto: Pixabay

Mai multe rămășițe umane au fost descoperite în locuința unui mecanic auto din Caracal, după ce imobilul a fost percheziționat în urma dispariției a două adolescente din zonă, la interval de câteva luni.

Rămășițele umane, descoperite în gospodăria bărbatului din Caracal, într-un butoi, și oseminte care au fost ridicate de medicii legişti și au fost trimise la expertiză.

Polițiștii au ajuns la casa mecanicului auto din Caracal, după dispariția unei fete de 15 ani, din Dobrosloveni, văzută ultima oară în timp ce urca într-o mașină.

Oamenii legii au ajuns la casa mecanicului auto urmărind semnalul GPS transmis de telefonul fetei.

Tânăra dispărută în 24 iulie ar fi reușit să sune joi seara la 112 și a oferit indicii despre locul în care se află.

Un fost mecanic auto, în vârstă de 65 de ani, este principalul suspect în acest caz, el fiind deja reținut de polițiști. Bărbatul locuiește singur, soția și copiii săi fiind în Italia. Acesta își cumpărase, de curând, o dubă, pe care o folosea să transporte marfă pe care o vindea la târguri.

Polițiștii din Olt cred că dispariția tinerei de 15 ani are legătură cu un caz similar, petrecut în aceeași zonă, în aprilie. Și atunci, o fată din Dolj care făcea autostopul a dispărut și nu s-a mai întors acasă.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version