Cățelușă paralizată, operată gratuit de un veterinar. Familia sa nu-și permitea intervenția

teckel operat

Cățelușa Lola a fost operată gratuit de un medic veterinar. Foto: Captură YouTube

O cățelușă din rasa Teckel, care avea picioarele din spate paralizate, a fost operată gratuit de un medic veterinar din Statele Unite deoarece familia care o crescuse nu își permitea să plătească operația de 6.000 de dolari, relatează miamiherald.com.

David Hageman și soția sa, Sumey Hageman, o crescuseră pe Lola, un Teckel de 4 ani, de la vârsta de 5 săptămâni. Însă în ultima perioadă ea nu mai putea să meargă deoarece un disc intervertebral din coloana sa alunecase, iar picioarele îi paralizaseră.

În momentul în care Lola s-a îmbolnăvit și-au dat seama că nu pot plăti costisitoarea operație deoarece tocmai își cumpăraseră o casă și aveau multe cheltuieli cu fiul lor de doi ani. Așa că soții au luat decizia de a o lăsa pe Lola la centrul unei organizații care se ocupa de salvarea animalelor.

Când a aflat că familia renunțase la Lola dintr-un motiv financiar, veterinarul Michael Wong i-a întrebat pe reprezentanții ONG-ului dacă ar fi de acord să le dea cățelușa înapoi soților Hageman dacă el o operează gratuit.

Organizația a fost de acord, iar Lola a fost operată la spate. Operația a fost un succes, iar cățelușa a putut merge la scurt timp după intervenție.

Veterinarul Michael Wong le-a adus câinele înapoi pe 24 decembrie.

„E cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-aș fi putut primi”, a spus Sumey Hageman, și a completat că a fost cea mai grea decizie din viața ei să renunțe la Lola.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Palatul Cotroceni, după Traian Băsescu: Mobilier vechi, covoare înflorate și miros de hotel comunist
Zilele libere în 2015
Un meșter sticlar din Turda a inventat paharul îndrăgostiților


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version