Casa Share. Voluntarii au construit o locuință pentru o familie cu trei copii

Casa Share a construit o locuință pentru o familie cu trei copii (Facebook Casa Share)

Casa Share a construit o locuință pentru o familie cu trei copii (Facebook Casa Share)

O familie din comuna ieșeană Miroslava, care a rămas fără casă în urma unui incendiu, a primit cheile unei noi case, care a fost ridicată în timp record de voluntarii campaniei Casa Share, de pe Facebook.

Un scurtcircuit a provocat, în urmă cu o lună, un incendiu care le-a distrus casa, însă acum, cei cinci membri ai familiei au o nouă locuință.

Trei dormitoare, un hol, bucătărie și baie, toate construite de la zero de voluntari, reprezintă noua casă a familiei din localitatea ieșeană.

În doar o lună de zile, campania Casa Share a reușit să strângă banii necesari pentru cumpărarea materialelor de construcție, dar și voluntarii care să ajute la ridicarea locuinței.

Casa Share 4 (Facebook Casa Share)

”Este un caz de urgență. Copiii stau pe jos, dorm într-o șură și nu au nimic. Trebuie să o terminăm cât mai repede, am să mobilizez tot ce prind”, spunea Bogdan Tănase, mobilizatorul campaniei.

Casa Share 4 (Facebook Casa Share)

În doar 28 de zile, vecinii, rudele, familia și alți voluntari au ajutat la ridicarea acestei noi case. Este a patra locuință construită de Casa Share în județul Iași.

Așa arăta casa familiei din Miroslava după incendiu (Facebook Casa Share)

Recomandările editorilor GreatNews:


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version