Ziua eMAG aragazuri. Prețuri mici ca să gătești cu spor de Crăciun!

ziua emag aragazuri 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG aragazuri. Pe 6 decembrie, magazinul online emag.ro sărbătorește 15 ani de existență în România printr-o mare campanie de reduceri care include oferte foarte atractive la aragazuri, cuptoare, hote, incorporabile.

La ora 7.00 a început ziua eMAG.

Toate ofertele sunt AICI.

Deoarece perioada sărbătorilor de iarnă este tot mai aproape, iar în curând bucătăriile se vor umple de mirosul cozonacilor, al sarmalelor și al altor preparate tradiționale de Crăciun, emag.ro are reduceri mari la aragazuri: dincolo de ingrediente și de talentul bucătarilor, succesul unei mese festive depinde și de aragazul folosit.

Campania emag.ro organizată de ziua eMAG 6 decembrie include mii de produse. În total, de ziua eMAG sunt oferite reduceri în valoare de 10 milioane de lei, exact ca anul trecut.

Anul trecut, ziua eMAG a fost organizată cu o zi mai devreme (pe 7 decembrie), iar ofertele au început să fie anunțate dimineața, în jurul orei 7.35.

De altfel, și de Black Friday cel mai mare magazin online din România dă startul reducerilor dis-de-dimineață.

De ziua eMAG magazinul online are reduceri la mii de produse.

Ziua eMAG aragazuri

De ziua eMAG, emag.ro are reduceri la aragazuri electrice sau cu gaz. Aragazurile scoase la vânzare sunt de la diferite branduri: Hansa, Idk, Zilan, Zanussi, Electrolux, Studio Casa, Metalica, Beko, Arctic, Gorenje etc.

Alte aspecte pe care trebuie să le luați în calcul atunci când alegeți un aragaz sunt următoarele:
– Are grill?
– Are rotisor?
– Are un număr suficient de arzătoare (1, 3, 4, peste 4 etc)?
– Are sertar inferior pentru vase?
– Are capac?
– Are o lățime potrivită pentru bucătăria dumneavoastră?

AICI găsiți toate reducerile la aragazuri de la eMAG.

emag.ro a anunțat ieri că de ziua eMAG 6 decembrie le-a pregătit clienților săi și o surpriză: carduri-cadou la fiecare comandă finalizată.

Ziua eMAG aragazuri – reduceri la aragazuri Arctic

1. Aragaz Arctic UAM4S, gaz, 4 arzătoare, dispozitiv de siguranță, de 50 de cm.

Aragazul este prevăzut cu un sistem de siguranță care întrerupe alimentarea cu gaz în cazul în care flacăra se stinge accidental. Acest sistem vă ajută să evitați scurgerile de gaze și să uitați de instabilitatea sistemelor clasice de alimentare.

În combinație cu alte opțiuni precum aprinderea integrată și panoul de protecție a butoanelor, sistemul Safety Plus se asigură că aragazul dumneavoastră va funcționa în cele mai bune condiții, atât în timpul, cât și după expirarea perioadei de garanție.

Ziua eMAG aragazuri – Toate reducerile eMAG la aragazuri sunt AICI.

ziua emag aragazuri 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG aragazuri – reduceri la aragazuri Zanussi

2. Aragaz Zanussi ZCG210M1WA, gaz, 4 arzătoare, siguranță plită / cuptor, 50 cm.

Nu este nevoie să faceți compromisuri la performanță în cazul bucătăriilor mici. Dacă aveți probleme cu spațiul din bucătărie, acest aragaz vă ajută să nu faceți compromisuri în ceea ce privește opțiunile de gătit. Formatul său îngust asigură potrivirea ușoară în orice loc din bucătăria dumneavoastră, însă oferă la interior același spațiu și funcții de gătit ca un aragaz standard.

Arzătorul de gaz cu flacără pură reduce timpul în care așteptați încălzirea vasului pentru a putea începe gătitul. Trebuie doar să porniți flacăra și fiecare centimetru din oala sau tigaia dumneavoastră începe imediat să se încălzească.

În plus, acum nu mai este nevoie să ieșiți în oraș când aveți pofta de o pizza crocantă și gustoasă. Trebuie doar să selectați setarea Pizza și aragazul se va încălzi automat la temperatura potrivită.

Când este vorba de gătitul de zi cu zi, simplu, rapid și sigur, gazul poate fi cel mai bun aliat. Oferind căldură instant și modificări rapide ale temperaturii, acest cuptor cu gaz oferă o performanță de top pentru o gamă larga de funcții simple de coacere și frigere – oferindu-vă confortul unor rezultate extraordinare în fiecare zi.

Ziua eMAG aragazuri – Toate reducerile eMAG la aragazuri sunt AICI.

ziua emag aragazuri 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG aragazuri – reduceri la aragazuri Hansa

3. Aragaz Hansa FCCW54009, vitroceramic, 4 zone de gătit, Grill, Clasa energetică A, 50 cm.

Facturile mai mici și economiile de energie sunt acum posibile în locuința dumneavoastră grație celor mai înalte clase de eficiență energetică pentru aragazuri și cuptoare.

Aragazul Hansa are 4 funcții de încălzire a cuptorului:
– Grill
– Încălzire în partea inferioară + Încălzire în partea superioară (convențională)
– Încălzire în partea inferioară
– Încălzire în partea superioară

Datorită grill-ului cu putere de 2000 W, puteți găti în siguranță preparatele preferate, cu ușa cuptorului închisă.

Cuptorul este prevăzut în partea inferioară cu un spațiu de depozitare a cratițelor, oalelor și tigăilor. Sertarul este dotat cu două ghidaje cu role care asigură deschiderea ușoară și silențioasă a acestuia. Datorită materialelor sintetice moderne din care este fabricat, sertarul prezintă un nivel de rezistență sporit la temperaturi înalte.

Interiorul este emailat și ușor de curățat, întrucât pe pereții acestuia nu se formează depuneri de grăsime.

Raftul din sârmă, din oțel inoxidabil, este dotat cu dispozitive de protecție care îi conferă stabilitate, permițându-vă să scoateți cu ușurință vasele din cuptor, fără a exista riscul ca acestea să cadă sau să alunece.

Datorită procesului de producție German inovator, dezvoltat și patentat de SCHOTT, toate plitele ceramice de la Hansa sunt fabricate fără utilizarea de arsenic sau metale grele. Aceasta soluție, care este unică în lume, asigură beneficii considerabile pentru mediul înconjurător. La sfârșitul duratei de viață utilă, plitele ceramice de la Hansa pot fi reciclate și reutilizate ca materiale de producție.

Ziua eMAG aragazuri – Toate reducerile eMAG la aragazuri sunt AICI.

ziua emag aragazuri 6 decembrie
Foto: emag.ro