Viorica Dăncilă, huiduită la Alba Iulia | VIDEO

viorica dăncilă alba iulia
Foto: Captură alba24.ro

Viorica Dăncilă a fost huiduită joi, 29 noiembrie, la Alba Iulia, chiar în momentul în care depunea o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul, anunță alba24.ro.

Premierul și ceilalți membri ai Guvernului au fost întâmpinați de un mic grup de protestatari. Oamenii au strigat ”Demisia” și ”Rușine să vă fie”.

Niciunul dintre membrii Guvernului nu a reacționat la scandări, mai notează sursa citată.

Protestatarii către Viorica Dăncilă și miniștrii săi: „Sunteţi nulităţi toţi!”

Potrivit news.ro, Viorica Dăncilă a fost huiduită și în timp ce se deplasa pe jos spre Catedrala Reîntregirii, câţiva bărbaţi strigând „Nenorociţilor, să vă fie ruşine, nulităţilor! Sunteţi nulităţi toţi!”.

Astăzi, premierul Viorica Dăncilă participă alături de ceilalți membri ai Guvernului la mai multe evenimente legate de Ziua Națională a României.

La ora 9.30 delegația s-a întâlnit cu Înaltpreasfințitul Părinte Irineu Pop, Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Alba-Iulia, la Catedrala Ortodoxă a Reîntregirii din Alba Iulia.

Ulterior, politicienii au participat la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul.

Începând cu ora 10.30, premirul conduce o ședință solemnă de Guvern din Sala Unirii de la Alba Iulia.

Jandarmii, așteptați cu huiduieli de Ziua Națională

Se pare că Viorica Dăncilă și membrii Guvernului nu vor fi singurii care vor primi huiduieli din partea românilor cu ocazia Zilei Naționale.

Pe rețelele de socializare se face apel ca, de 1 Decembrie, cu ocazia paradei militare, participanții să le întoarcă spatele jandarmilor în momentul în care aceștia vor defila pe bulevard.

Jandarmeria Română s-a arătat neplăcut impresionată de aceste semnale venite din mediul online și a transmis că românii care vor face acest lucru ”se descalifică ca oameni”.

De asemenea, pentru data de 1 decembrie este anunțat și un mare protest care va avea loc în Piața Victoriei din București.

Peste 5.500 de oameni au anunțat până acum că vor participa la protestul ce poartă deviza ”La mulți ani în UE, România! E timpul să scapi de hoți!”.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.