Vinerea Neagră 2016 City Break la doar 10 euro pe vola.ro

A început Black Friday la Vola. Ofertele sunt AICI.

Vinerea Neagră 2016 City Break. De Vinerea Neagră 2016 prețurile la city breakuri scad foarte mult pe vola.ro. Dacă ați așteptat întregul an pentru a cumpăra un city break ieftin pentru Revelion 2017 sau pentru anul viitor, Black Friday 2016 este momentul perfect în care să achiziționați un city break.

Site-ul vola.ro a anunțat că participă la Vinerea Neagră 2016 și că pe 18 noiembrie va scoate la vânzare sute de city breakuri și de bilete de avion ieftine. Reducerile vor fi de până la 90%.

Vinerea Neagră 2016 City Break. Vola are city breakuri la 10 euro

De Vinerea Neagră 2016, vola.ro a anunțat că scoate la vânzare city breakuri de la 9,99 euro.

Oferta poate fi găsită AICI.

Cu doar 9,99 euro/persoană românii vor putea cumpăra un city break la Roma (2 nopți cazare + bilet de avion), redus cu 90%, sau un city break la Praga (2 nopți cazare + bilet de avion) cu 99 euro/persoană, vacanța fiind redusă cu 72%.

Oferta este disponibilă AICI.

Ofertele vola.ro vor fi active în dimineața zilei de 18 noiembrie, însă este bine ca cei interesați să își aleagă din timp destinațiile pentru a prinde reducerile.

De Vinerea Neagră 2016, city breakurile în străinătate vor fi mai ieftine ca niciodată, a anunțat vola.ro.

Toate city breakurile la reducere și ofertele vola.ro sunt disponibile AICI.

Vinerea Neagră 2016 City Break – Excursii ieftine în orașe europene pe vola.ro

De Black Friday 2016, Vola.ro a anunțat că face price break la city break!

Iată câteva dintre ofertele de city break pe care le aduce Vinerea Neagră 2016 la vola.ro:

1. Destinații romantice
2. Orașe europene extrem de populare în rândul turiștilor
3. Destinații exotice din afara Europei

Cu ocazia campaniei de Vinerea Neagră 2016 puteți să vă cumpărați nu numai haine, parfumuri, bijuterii, cărți, telefoane, tablete, frigidere sau mașini de spălat la preț redus, ci și city breakuri și bilete de avion la prețuri mult mai mici decât de obicei.

Vola.ro a anunțat că, de Vinerea Neagră 2016, cele mai mari reduceri vor fi la destinațiile europene.
Promoțiile la city breakuri ieftine pe vola.ro vor fi active în ziua de vineri, 18 noiembrie. Pentru a avea șanse cât mai mari de a prinde promoția dorită, vola.ro vă recomandă­ să plătiți cu cardul.

Toate ofertele de city breakuri de Vinerea Neagră 2016 sunt disponibile la acest link.

Vinerea Neagră 2016 City Break – Excursii cu prețuri-șoc pe vola.ro

Pe siteul vola.ro găsești nu doar oferte pentru bilete de avion, ci și cazare la hoteluri din toată lumea, transferuri de la și înspre aeroport, servicii de închirieri mașini, asigurări medicale de călătorie, city breakuri și vacanțe early booking.

Printre orașele europene preferate de români pentru vacanțe de tip city break se numără Paris, Veneția, Barcelona, Londra, Roma, Lisabona, Praga sau Atena.

Vinerea Neagră 2016 City Break în orașe exotice

În ceea ce privește restul continentelor, Dubai este destinația – vedetă în ultimii ani, pe care mulți români au vizitat-o sau doresc să o viziteze într-un city break.

AICI găsiți toate city breakurile ieftine scoase la vânzare de Vinerea Neagră 2016 pe vola.ro.

De asemenea, oferta de reduceri de pe vola.ro include și bilete de avion ieftine spre numeroase destinații europene, dar și zboruri interne sau intercontinentale.

Toate ofertele vola.ro de Black Friday 2016 sunt disponibile AICI.