Vin zile geroase. – 15 grade, ninsori și lapoviță, zăpadă de 12 cm în București

FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Elena Mateescu, directoarea Administrației Naționale de Meteorologie, a declarat la postul de televiziune Antena 3 CNN că vor fi temperaturi cu minus în toată țara, iar în București stratul de zăpadă va atinge și 12 centimetri.

Potrivit acesteia, în nordul țării, vremea va intra într-un proces de răcire accentuată începând de vineri, 19 ianuarie.

De sâmbătă, vremea rece se va extinde în toată țara, inclsuiv în zonele de sud și sud-est. „Vom vorbi de valori în toată țara de -3, -4 grade Celsius la nivelul maximelor și minime foarte coborâte”, a spus directoarea ANM.

Duminică dimineață și luni dimineață vor fi -15 grade în zonele depresionare din estul Transilvaniei și până la -2 grade pe litoral.

De asemenea, vor fi precipitații mixte (lapoviță), dar și ninsori, și ne putem aștepta sâmbătă la un strat de zăpadă de 12 centimetri în Capitală, a mai transmis ea: „Inclusiv în Capitală, de mâine noapte ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică preponderent ninsori și valori posibile spre -9, -10 grade Celsius, în noaptea de duminică spre luni.”


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version