Victor Ponta despre Traian Băsescu: Este „mort de frică”

Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu

Victor Ponta. FOTO: Ionuț Fantaziu

Premierul Victor Ponta consideră că fostul președinte Traian Băsescu este „mort de frică” să nu ajungă în închisoare. Șeful Guvernului a adăugat că speră ca Elena Udrea să spună tot adevărul, relatează agerpres.ro.

„Domnul Băsescu face ceea ce a făcut de când îl cunosc eu — nu îl cunosc de mic copil— și anume minte. Și mai mult, însă, ceea ce nu am prea văzut la domnul Băsescu, dar mă bucur să văd, e mort de frică. Aseară am văzut un Băsescu mort de frică… ce o să spună doamna Udrea, să ajungă și el în închisoare. Eu sper ca doamna Udrea să spună tot adevărul”, a declarat premierul.

„Poate se duce și acum să o asigure pe doamna Udrea de tot sprijinul, să nu cumva să îl treacă și pe el…”, a declarat Ponta la Palatul Parlamentului, în legătură cu declarațiile făcute de fostul președinte despre cazul Elena Udrea la o emisiune la postul de televiziune B1 TV.

Traian Băsescu despre Elena Udrea: „E un om care nu minte”

Marți seara, fostul președinte Traian Băsescu și-a exprimat speranța că Elena Udrea, pe care o consideră ”cea mai importantă investiție politică a sa”, nu va fi condamnată în dosarele în care este cercetată de DNA.

„Eu sper să nu fie condamnată, pentru că este cea mai mare investiție politică pe care am făcut-o. Am văzut bilanțul DNA, rata de succes este 90%, nu 100%, sper ca doamna Udrea să fie în acel 10%, așa cum o cunosc eu”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

În interviu, fostul președinte a mai afirmat că vorbește zilnic la telefon cu Elena Udrea și că a fost la ea acasă, în arestul la domiciliu, pentru a-i arăta că nu a ”abandonat-o”.

”Eu nu o să o contrazic pe doamna Udrea. Mai mult decât atât, am încredere în justiție și am încredere în Elena Udrea că nu a furat bani. Elena Udrea a spus ce știe și ce crede, deci este un om care nu minte”, a mai spus el.

Recomandările editorilor GreatNews:

Traian Băsescu a vizitat-o acasă pe Elena Udrea, aflată în arest la domiciliu
Monica Macovei își lansează noul partid de 1 Martie: „Vom lansa al treilea pol politic”
O biserică a fost construită în curtea unui liceu din România


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version