Unul dintre cei mai puternici oameni din lume a cumpărat o mașină la 1.900 de euro

David Cameron și Iain Harris Witney la centrul Used Car Centre/Facebook
David Cameron și Iain Harris Witney la centrul Used Car Centre/Facebook

Un dealer de mașini a avut zilele trecute un client special. Prim-ministrul Marii Britanii, David Cameron, a venit personal să cumpere o mașină. Potrivit lui Iain Harris, premierul a cumpărat un Nissan Micra la mâna a doua, pentru soția sa.

nissan-micraMașina a costat 1.500 de lire, echivalentul a aproximativ 1900 de euro. Dealerul a declarat pentru The Independent că a primit un telefon de la cineva care s-a recomandat ca fiind din echipa de securitate a premierului Cameron și că deminitarul își dorește să vină să cumpere o mașină.

Inițial a crezut că e o glumă pe care i-a făcut-o un prieten. Apoi a avut o mare supriză când la showroom s-a prezentat chiar politicianul. Prim-ministrul a ales o mașină albastră, care a mai avut doi proprietari, e din 2004 și are la bord 150 de mii de kilometri.

„A fost ca orice alt cumpărător care ia o mașină pentru soția sa, fără fițe. Dacă faci abstracție de echipa de securitate, chiar a fost o tranzacție normală, ca oricare alta”, a declarat dealerul, pentru presa britanică.

Acesta a mai spus că întreaga discuție s-a limitat la mașini și nu au vorbit nimic despre politică.

David Cameron renunță deseori la coloana oficială. A mai fost surprins circulând și cu metroul, fără coloană oficială. Atunci când evenimentul i-o permite, șeful Guvernului britanic merge chiar și cu bicicleta la întâlniri.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

giphy (2)