Un tânăr de 32 de ani cu dureri în piept a fost trimis acasă de medici. A murit în brațele soției

spitalul municipal din urziceni

Foto: Facebook

Un alt caz grav s-a petrecut la Spitalul Municipal din Urziceni, Ialomița. Ieri, o femeie a născut în fața spitalului, pe trotuar, după ce medicii i-au spus că nu au cum să o ajute deoarce nu au ginecolog.

Un tânăr de 32 de ani a mers la spital deoarece avea dureri puternice în zona pieptului de câteva zile.

Familia sa îi acuză pe medicii care l-au consultat că i-au făcut doar o injecție cu agocalmin și un EKG, și l-au trimis acasă după 20 de minute, fără niciun tratament, doar cu recomandarea să facă a doua zi o radiografie pulmonară, relatează Euronews.ro.

Mai mult, rudele tânărului relatează că bărbatul a fost admonestat de personalul medical ce era de gardă în acea noapte. Fratele său, Marius Manolache, a declarat că medicul de gardă i-ar fi spus: „Cum ai stat două zile cu dureri în piept, nu mai puteai să stai 20 de minute?”.

Bărbatul a murit la scurt timp după ce s-a întors acasă.

„Au preferat să-l trimită acasă. Acasă unde a murit la mine în brațe. După ce l-am resuscitate eu… cu mâinile mele”, a declarat Georgiana Manolache, soția bărbatului, pentru sursa citată.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a declarat că Poliția și Inspecția Sanitară de Stat au început o anchetă. Potrivit oficialului, aceeași echipă de cadre medicale a gestionat atât cazul gravidei ce a născut pe trotuar, cât și cazul tânărului cu dureri în piept.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version