Un tânăr anti-vaccinist a murit la doar 34 de ani: „Am 99 de probleme, dar vaccinul nu e printre ele”

harmon stephen

Foto: Instagram / news.com.au

Un tânăr anti-vaccinist din statul California, SUA, care lua în derâdere campania de vaccinare anti-COVID, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, relatează agenția de presă Associated Press.

Stephen Harmon avea doar 34 de ani și a murit într-un spital din Los Angeles.

Înainte să se îmbolnăvească Harmon a luat în derâdere campania de vaccinare din SUA. „Am 99 de probleme, dar vaccinul nu este printre ele”, a postat el pe Twitter luna trecută.

El a mai comentat și că cei care merg din ușă în ușă pentru a încuraja oamenii să se vaccineze ar trebui numiți „martorii lui COVID”.

După ce s-a infectat și a fost internat în spital, cu doar 3 zile înainte de a muri el a scris pe aceeași rețea de socializare: „Dacă nu aveți credință că Dumnezeu mă poate vindeca în locul ventilatorului vostru stupid, atunci nu intrați în salonul meu. Aici nu e loc pentru frică sau pentru lipsă de credință!”

Harmon a publicat mai multe fotografii cu el pe patul de spital și a scris că are pneumonie și un nivel de oxigen în sânge periculos de scăzut. Miercuri, în ultimele sale postări, el le-a mărturisit celor care îl urmăreau că până la urmă a acceptat să fie intubat și ventilat mecanic.

„Prefer să fac acest lucru de bunăvoie decât să fie o procedură forțată, făcută de urgență”, a spus el.

„Nu știu când mă voi trezi. Vă rog, rugați-vă pentru mine”, a mai scris tânărul.

Moartea lui Harmon a fost „incredibil de demoralizatoare”, a declarat medicul Oren Friedman, de la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, pentru postul de televiziune KCBS-TV. El a mai spus că numărul pacienților bolnavi de COVID-19 spitalizați în ultimul timp a crescut foarte mult.

„Aproape fiecare persoană care ajunge într-o stare suficient de gravă pentru a fi internată în spital nu a fost vaccinată”, a spus el.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version