Un român a fost împușcat de un preot de la Muntele Athos care voia să tragă într-o pisică

muntele athos român împușcat

Foto: grzzl / pixabay.com / Știrile PRO TV

Un român a fost împușcat pe Muntele Athos de un preot, tot român, care voia să tragă într-o pisică. Bărbatul a fost rănit grav, iar picioarele i-ar putea fi amputate, relatează Știrile PRO TV.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a ajuns la spital în Grecia, după ce săptămâna trecută a fost împușcat de un preot român de la Muntele Athos.

Bărbatul, muncitor necalificat, este de loc din comuna Tudora, județul Botoșani. De 2 ani el lucrează la un schit de la Muntele Athos, lângă chilia unui preot român.

Din spusele bărbatului, o pisică l-a înfuriat pe preot, așa că acesta a scos o pușcă cu alice și a tras după animal. Pisica a scăpat, iar alicele l-au lovit pe muncitor.

„Ea a venit la picioarele mele. Eu m-am ridicat de pe bancă, m-am dus la vreo trei metri. Mâța a fugit de acolo. El s-a dus la centrală, a luat arma de vânătoare, a încărcat-o și s-a auzit „poc”. Pe loc am căzut jos, ca și cum aș fi fost izbit de mașină. Ce a căutat el cu pușca la 3-4 metri de mine? Și mi-a prins și piciorul drept, și piciorul stâng”, a relatat victima pentru Știrile PRO TV.

Apoi, preotul a încercat să îl determine să le declare polițiștilor că totul a fost un accident la o vânătoare de mistreți.

Cazul este anchetat de autoritățile elene, iar familia bărbatului a cerut sprijinul Consulatului României în Salonic.

Foto: grzzl / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version