Un realizator de emisiuni se va lăsa înghițit de viu de o anaconda

Facebook Paul Rosolie

Emisiunile dedicate animalelor sălbatice sunt extrem de urmărite în întreaga lume. Telespectatorii au ocazia să afle lucruri neobișnuite despre aceste animale și obiceiurile care le diferențiază de animalele domestice.

Realizatorul de documentare despre natură Paul Rosolie vrea să facă un nou pas în realizarea emisiunilor despre natură, așa că se va lăsa înghițit de viu de un șarpe anaconda într-o emisiune a postului de televiziune Discovery.

Rosolie va fi în siguranță și va purta pe tot parcursul acestui experiment inedit un costum de protecție pe care l-a conceput singur. De asemenea, el va filma interiorul șarpelui și reacțiile acestuia.

Decizia lui Rosolie este una controversată și a stârnit multe comentarii în rândul internauților care nu sunt de acord cu acest experiment.

În emisiunea „Eaten Alive”  care va fi difuzată pe 7 decembrie, realizatorul TV Paul Rosolie va purta un costum special şi se va lăsa înghițit de viu de un anaconda, o specie de şerpi amazonieni care pot să ajungă la lungimi de peste 10 metri, informează dailymail.co.uk.

Naturalistul nu este de acord cu cei care consideră că face un abuz asupra unui animal și s-a apărat pe pagina sa de Twitter. Deși este specializat în fauna amazoniană, acesta a vizitat mai multe zone ale lumii pentru a observa mai multe tipuri de șerpi, iar emisiunea în care se va lăsa mâncat de viu de șarpele anaconda va avea loc în jungla amazoniană, unde trăiesc șerpi uriași.

„Dacă m-aţi cunoaşte, aţi şti deja că eu nu aş răni niciodată o fiinţă vie. Va trebui să priviţi emisiunea şi să vedeţi cum vor decurge lucrurile”.

Mai multe persoane au semnat deja o petiție pe site-ul Change.org,  în care cer postului Discovery să anuleze difuzarea emisiunii prezentate de către Paul Rosolie, considerând că este un abuz la adresa animalului, iar telespectatorii nu trebuie să urmărească acest lucru.

„Acesta este un abuz de cea mai joasă speţă comis asupra unui animal, este un lucru absolut dezgustător şi ar putea să ducă la uciderea şarpelui – un exemplar adult de anaconda nu poate să înghită o pradă al cărei corp are un diametru echivalent cu lungimea umerilor unui bărbat adult”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.