Un om de afaceri din Cluj a fost bătut de hoți în propria locuință. Cum a reușit să se salveze

Foto: Captură Antena 3 CNN

Un bărbat cu afaceri în criptomonede din Cluj-Napoca a fost bătut de hoți în propria locuință, relatează Antena 3 CNN. Doi indivizi au intrat peste el în casă noaptea trecută.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul în vârstă de 32 de ani este milionar în criptomonede. Spre dimineață, 2 hoți mascați au sunat la ușă, iar bărbatul a deschis, crezând că este o prietenă pe care o aștepta.

Omul de afaceri a fost luat la bătaie de hoți, însă din fericire a reușit să fugă pe balcon și a început să strige după ajutor. Hoții s-au speriat și au fugit. Deocamdată nu au fost găsiți de către polițiști.

Bărbatul a fost audiat și a spus că nu și-a dat seama cine erau cei doi hoți. Aceștia nu au reușit să fure nimic din locuință, cel mai probabil deoarece s-au speriat și au fugit.Polițiștii au ridicat mai multe probe de la fața locului, inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere.

Incidentul amintește de cazul omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu, care a fost jefuit și bătut de hoți în propria locuință în noiembrie 2023. Bărbatul a murit la spital din cauza rănilor suferite. Cei 3 indivizi care l-au bătut au fost identificați și trimiși în judecată. Doi dintre ei sunt arestați în România, însă al treilea nu a fost prins.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.