Un manual de educaţie montană, aproape de tipărire

manual de educatie montană

Un manual de educaţie montană, redactat cu ajutorul unora dintre cei mai buni ghizi din România, este foarte aproape de a fi tipărit.

Elaborarea acestui manual a fost parte a unui proiect realizat de membrii Asociaţiei de Educaţie şi Cultură Outdoor (AECO), în strânsă legătură cu Societatea Ghizilor şi Liderilor Montani (SGLM). La proiect au participat şi specialişti din organizaţii montane, de mediu şi educaţionale, notează carpati.org.

Manualul se adresează în primul rând ONG-urilor şi persoanelor fizice (educatori, profesori ş.a.m.d.) care vor să se implice în educaţia montană.

În vederea obținerii unei co-finanțări pentru realizarea acestui manual, AECO a depus un proiect pe platforma online Teimplici.ro. Proiectele care vor obține cele mai multe voturi online vor fi selectate pentru această co-finanțare.

Practic, în acest moment, apariția manualului depinde foarte mult de mobilizarea iubitorilor muntelui, dacă-l consideră necesar și dacă doresc să-l susțină prin votul lui online.

Cei care doresc să susțină acest manual de educație montană trebuie să parcurgă doi pași:

1. Trebuie să se înscrie și autentifice pe site-ul Teimplici.ro (parola trebuie să conțină atât majuscule, cât și cifre)

2. După autentificare, pentru a vota proiectul se intră aici.

Dacă v-a plăcut acest articol alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.