Un crescător de șerpi își lasă copiii în preajma lor, fără nicio teamă

Fetiței nu îi este deloc frică de șarpe Foto: Captură Youtube

O familie nonconformistă din Michigan, Statele Unite, se ocupă cu creșterea animalelor exotice, iar șerpii sunt principala sursă de venit a familiei.

Jamie Guarino nu are nicio problemă în a-și lăsa copiii în preajma șerpilor neveninoși, ca pitonii, iar un filmuleț cu fetița sa în vârstă de 14 luni care se joacă alături de un șarpe în vârstă de zece ani le-a produs fiori reci pe spate celor care au urmărit videoclipul.

Fetița este extrem de dezinvoltă în preajma șarpelui care este de câteva ori mai mare decât ea și nu se sfiește să îl mângâie și să se așeze sub el.

Bărbatul vrea să îi educe pe oameni în legătură cu șerpii de talie mare și să îi scape de preconcepții. Acesta este absolut convins că șarpele său Nay-Nay nu le privește niciodată pe fiicele sale ca pe posibile prăzi, chiar dacă în natură se hrănește cu mamifere și cu păsări pe care le omoară prin sufocare, încolăcindu-se în jurul lor. El consideră că pitonii pot fi niște animale de companie minunate, la fel ca pisicile, iepurii, broaștele țestoase sau câinii, iar oamenii nu ar mai trebui să îi privească cu groază.

Pe viitor, bărbatul vrea să lase afacerea de care se ocupă de la vârsta de 18 ani fetițelor sale, așa că vrea ca să le învețe încă de la o vârstă fragedă să nu le fie frică de șerpii care pot ajunge până la 10 metri lungime. Jamie Guarino vrea să deschidă în curând și o grădină zoologică, în care șerpii să fie principala atracție.

El a ținut să precizeze faptul că fiica sa nu a fost în niciun moment în pericol din cauza lui Nay-Nay și a adăugat că sunt cu 95% mai multe atacuri ale câinilor decât ale șerpilor.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.