Un bărbat a surprins prăbușirea avionului din Iran | VIDEO

avion prăbușit în iran

Foto: Oyoyoy / YouTube

Un videoclip publicat de televiziunea națională din Iran și preluat de The Guardian pare să surprindă prăbușirea avionului ucrainean din Iran.

În imagini se vede cum avionul, care a decolat noaptea de pe aeroportul principal din Teheran, pierde altitudine, ia foc la un moment dat, iar apoi se prăbușește generând o mare explozie.

Ajunși la locul accidentului, reprezentanții Crucii Roșii din Iran au anunțat că nu sunt șanse de a găsi supraviețuitori. Un oficial iranian din cadrul serviciilor de urgență a declarat că toți cei aflați la bord au murit.

În avionul Boeing 737-800 al Ukraine International Airlines se aflau aproximativ 170 de persoane. Aeronava s-a prăbușit la doar câteva minute după decolare.

„Avionul s-a prăbușit la 5 minute după decolare. Pilotul nu a contactat turnul de control și nu a anunțat nicio situație de urgență înainte de prăbușire”, a declarat purtătorul de cuvânt al Aviației Civile din Iran.

Avionul avea doar 4 ani vechime.

Cel puțin deocamdată, nu există niciun indiciu că prăbușirea aeronavei are vreo legătură cu rachetele lansate de Iran asupra unor baze din Irak ce găzduiesc trupe americane.

Iranul a atacat cu rachete două baze militare în care sunt soldați americani


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version