Un bărbat a pozat în manechin în vitrina unui magazin ca să fure bijuterii după ora de închidere

manechin polonia hoț

Foto: Poliția din Varșonia / BBC

Un bărbat a fost acuzat că a pozat în manechin în vitrina unui magazin din Varșovia, Polonia, pentru a fura bijuterii după ora de închidere, relatează BBC.

Tânărul de 22 de ani a fost fotografiat stând nemișcat și ținând o geantă într-o vitrină a unui magazin dintr-un mall.

Potrivit poliției, după închiderea centrului comercial, tânărul a stat pe loc până când „a simțit că este în siguranță”. Apoi s-a plimbat prin mall în căutarea unor bunuri pe care să le fure. În cele din urmă, s-a oprit la un magazin de bijuterii. Ulterior, el a mers la un alt mall și a furat și de acolo diverse produse.

Poliția din Varșovia a transmis că angajații și clienții magazinului nu au observat nimic neobișnuit, deoarece bărbatul stătea în vitrină printre mai multe manechine.

Până la urmă, tânărul a fost depistat de personalul de securitate.

Bărbatul este acuzat de alte două incidente. În primul caz, el a luat masa târziu la un restaurant dintr-un centru comercial și a așteptat ca acesta să se închidă. Apoi a intrat într-un magazin de îmbrăcăminte și „și-a schimbat hainele cu altele noi”.

În celălalt caz, la o altă locație, bărbatul a așteptat până după ora închiderii, iar apoi „a luat bani din mai multe case de marcat”.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 3 luni. Este acuzat de furt și riscă până la 10 ani de închisoare.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version