Un băiat de 16 ani din SUA a fost împușcat în cap deoarece a sunat la ușa greșită

atac SUA

Foto: CNN / Ben Crump Law / NBC

Un tânăr negru de 16 ani din SUA a fost împușcat de un bărbat de 84 de ani după ce băiatul a sunat din greșeală la ușa acestuia. Adolescentul a confundat adresa de la care trebuia să își ia frații mai mici, relatează CNN.

Din fericire, deși a fost împușcat în cap, tânărul Ralph Yarl a supraviețuit. Incidentul s-a petrecut în Kansas City, statul Missouri.

„Vă pot spune că acest caz are o componentă rasială”, a declarat procurorul Zachary Thompson, care se ocupă de caz, însă nu a detaliat.

Din informațiile de la dosar rezultă că Ralph Yarl și atacatorul Andrew Lester nu au vorbit înainte ca acesta din urmă să deschidă focul asupra băiatului.

Lester le-a spus că se afla în pat în momentul în care a auzit soneria. Bătrânul de 84 de ani a mai declarat că și-a luat arma – un revolver de calibru 32 – înainte să deschidă ușa. Totodată, Lester a menționat că a fost „speriat de moarte” de fizicul impunător al lui Yarl, știind că la vârsta sa înaintată nu se poate apăra.

Bătrânul a mai declarat că a crezut că cineva încearcă să intre în casă, așa că a tras de două ori. Adolescentul a fost împușcat în cap și în brațul drept.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii l-au găsit pe Ralph împușcat în fața casei. Familia băiatului a declarat că acesta a confundat adresa de la care trebuia să îi ia pe frații săi mai mici (a confundat Terasa 115 cu Strada 115).

În spital, tânărul a declarat în fața unui polițist că a sunat la ușă și a așteptat. A mai relatat că bărbatul din interior a deschis ușa după mult timp, iar când a deschis-o avea în mână o armă. A mai spus că a fost împușcat imediat în cap și a căzut.

Ralph este la liceu și visa să viziteze Africa de Vest înainte să înceapă facultatea. Băiatul este șef într-o orchestră și cântă la mai multe instrumente muzicale. De asemenea, el vrea să studieze ingineria chimică la o universitate din Texas.

Bătrânul este acuzat acum de agresiune de gradul întâi și de infracțiune legată de regimul armelor.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version