Târgul de Turism al României. Oferte pentru Revelion 2015 și vacanța de vară

Peste 200 de companii din țări precum Austria, Bulgaria, Germania, India sau Turcia vor fi prezente la Târgul de Turism al României, prezentându-și atât ofertele pentru Revelion 2015 cât și pentru vacanța de vară.

La Târgul de Turism vor mai participa agenții și din Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Rusia și Ungaria.

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României va avea loc în perioada 13 – 16 noiembrie, la Romexpo.

Pentru Revelionul lui 2015, vizitatorii vor avea de ales dintre zecile de oferte pentru destinații deja cunoscute, precum Bulgaria, Turcia, Grecia sau zone din România, cum ar fi Predeal, Maramureș și Ardeal.

De exemplu, pentru sfârșitul acestui an, prețurile vacanțelor la schi în Bulgaria, la Bansko, pornesc de la 282 euro/persoană pentru 7 nopți cu demipensiune și transport cu autocarul.

Pentru aceeași perioadă, în Austria, turiștii vor plăti de la 44 euro/persoană pe noapte, iar pentru Italia prețurile încep de la 35 euro/persoană pe noapte.

În plus, pentru turiștii care își doresc o vacanță plină de aventuri, operatorii au pregătit expediții montane și activități extreme precum  rafting sau salt cu parapanta.

Turiștii care vor o vacanță de lux pot opta pentru o excursie cu trenul Orient Expres-ul sau destinații exotice precum Maldive și Indonezia, ale căror oferte vor fi prezente la Târgul de Turism.

“Chiar dacă prioritare sunt sărbătorile de sfârșit de an, operatorii turistici vin la Târgul de Turism al României cu oferte pentru vacanțele din vara anului viitor. Iar cei care le achiziționează beneficiază de reduceri de până la 40% pentru destinații cum ar fi Grecia, litoralul românesc, Bulgaria și Spania”, după cum au anunțat organizatorii Târgului de Turism al României.