Angajatul unei spălătorii auto a găsit 13.000 de euro uitați în mașină de proprietar

stelian chirică spălătorie auto oradea

Foto: ebihoreanul.ro

Stelian Chirică, un tânăr în vârstă de 22 de ani ce lucrează la o spălătorie auto din Oradea, a găsit 13.000 de euro într-o mașină Audi. Banii fuseseră uitați de proprietar, iar Stelian i-a returnat fără să stea pe gânduri, relatează publicația ebihoreanul.ro.

În urmă cu trei săptămâni, Stelian curăţa un automobil Audi, pe care a proprietarul îl golise în prealabil, lăsându-şi lucrurile în biroul patronului spălătoriei şi plecând apoi cu treburi prin zonă.

Stelian Chirică a început să cureţe interiorul maşinii şi, când a ajuns la scaunul şoferului, a dat peste un teanc de bancnote căzute sub acesta. „Sub scaun era un compartiment de depozitare şi probabil că banii au căzut de acolo”, a povestit tânărul pentru sursa citată.

A numărat bancnotele, iar apoi i-a predat banii patronului, care la rândul său i i-a înapoiat proprietarul maşinii.

„Când clientul a venit după maşină, era foarte supărat. Mi-a povestit că a pierdut 13.000 euro şi nu ştie unde sau cum. I-am zis să se liniştească, fiindcă banii i-a găsit angajatul meu. A rămas fără cuvinte. Ne-a mulţumit, a spus că nu se aştepta să-i mai găsească vreodată. Credea că îi pierduse înainte, în altă parte”, a relatat proprietarul spălătoriei.

Pentru gestul său, Stelian a primit ca recompensă 100 lei.

Modest, tânărul a mai spus că meritul pentru fapta sa este al părinţilor, deoarece l-au educat să fie cinstit și muncitor. Nu s-a gândit nicio clipă să ia el suma găsită: „Omul ăla a muncit pentru banii aceia, cum să-i iau eu? Nu pot eu să iau ce nu-i al meu”.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și alte știri pozitive, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version