Ștefan Hrușcă își cântă lerul cu Florin Piersic

Ștefan Hrușcă
Ștefan Hrușcă aduce lerul în România, după o absență de un an Foto: Facebook

Ștefan Hrușcă este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de colinde din România, iar în fiecare an revine din Canada pentru a-i încânta pe fanii săi cu programele sale speciale.

După o absență de un an în care a cântat în Germania, Statele Unite și Canada, Ștefan Hrușcă aduce din nou lerul în România, în 20 de concerte programate în toată țara. Ca în fiecare an, artistul are și invitați speciali, iar Florin Piersic face parte dintre aceștia la concertul de la Sala Palatului din București.

Marele actor a acceptat cu drag invitatia lansată de către Ştefan Hruşcă şi a declarat pentru jurnalul.ro:
„Fericirea mea este profesia mea, cea care mi-a dăruit afecţiunea publicului. ‘Băile’ mele de mulţime, fie că sunt pe o scenă de teatru sau pe un peron de gară, sunt în apele curate ale sincerităţii şi afecțiunii reciproce. Oamenii mă ajută să rămân tânăr. Mă încarc cu dragostea şi iubirea oamenilor de pe stradă, care mă opresc, mă salută şi vor să facă poze cu mine. Mă simt bine printre oameni şi îmi iau energia de la ei”. În afară de Bucureşti, turneul lui Ştefan Hruşcă va mai trece și prin următoarele oraşe: Câmpulung Muscel, Piteşti, Buzău, Ploieşti, Slobozia, Constanţa, Brăila, Galaţi, Focşani, Bacău, Botoşani, Suceava, Braşov, Alba Iulia, Cugir, Zalău, Cluj, Arad, Timişoara, Roman, Iaşi, Vaslui.

Concertul „Hruşcă – Colinde Tradiţionale De Crăciun”, organizat de Project Events la Sala Palatului din Bucureşti, va avea loc pe 15 decembrie, începând cu ora 20.00, iar organizatorii îi sfătuiesc pe cei care vor să își cumpere bilete să se grăbească, deoarece se vând foarte repede, iar una dintre categoriile de bilete,  cea de 60 de lei, este deja epuizată. Celelalte bilete au prețuri cuprinse între 90 și 175 de lei.

– categoria VIP: 175 LEI

– categoria 1: 150 LEI

– categoria 2: 120 LEI

– categoria 3: 90 LEI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.