Simona Halep visează la ultimul trofeu al sezonului. Se poate califica în semifinale dacă învinge liderul mondial

Simona Halep, locul 4 în ierarhia mondială, a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor din Singapore, iar marți se poate califica în semifinale.

Românca a început perfect meciul cu americanca Madison Keys (7 WTA), câștigând lejer primul set, cu 6-2.

Americanca, debutantă la turneul de sfârșit de sezon, nu a reușit să facă față jocului excelent al Simonei nici în manșa secundă, pe care a cedat-o cu 4-6.

„Am niște amintiri grozave de aici. Caut să fiu la cel mai înalt nivel de fiecare dată, îmi place foarte mult să joc aici,” a precizat Simona Halep, după cele 68 de minute de joc cu Madison Keys.

Pentru jucătoarea din România urmează duelul cu Angelique Kerber, nemțoaica fiind pe primul loc în ierarhia mondială. Kerber, campioană la Australian Open și US Open în 2016, a câștigat ultimul meci împotriva Simonei, la Cincinatti, cu 6-3, 6-4.

Halep a câștigat de patru ori în carieră în fața sportivei din Germania, care s-a impus, însă, de trei ori din patru dueluri în acest an.

Simona are nevoie de o victorie mâine pentru a se califica în semifinale, înainte de ultimul meci din Grupa Roșie, împotriva slovacei Dominika Cibulkova.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Ilie Năstase o va antrena pe Simona Halep