Șeful CJ Neamț, Ionel Arsene, cel care a numit managerul de la Spitalul din Piatra Neamț: „Nu este momentul să vă cățărați pe cadavre!”

președintele consiliului județean neamț ionel arseene

Foto: cdep.ro

Președintele Consiliului Județean Neamț și lider al PSD Neamț, Ionel Arsene, a cerut ca tragedia de la Spitalul Județean Piatra Neamț să nu fie folosită în scop electoral.

„Este un moment greu pentru noi toți. Fac un apel către întreaga clasă politică să nu folosească acest eveniment tragic în interes politic sau electoral. O tragedie națională nu trebuie să fie manipulată pentru interesele politice efemere ale unora sau altora.
Nu este momentul să vă cățărați pe cadavre! Ne plângem morții, oameni care au sfârșit sub privirile celor care făceau tot ce le stătea în putere ca să îi salveze! Nu folosiți această tragedie în scop electoral.
Organele abilitate au pornit o anchetă pentru a afla care sunt cauzele și cine sunt vinovații acestei tragedii. Sunt primul care susțin că toți cei care vor fi găsiți vinovați pentru această nenorocire vor trebui să plătească!”, a scris Arsene pe Facebook.
Spitalul Județean Neamț, unde sâmbătă seară au murit zece persoane într-un incendiu la Secția ATI Covid, se află în subordinea Consiliului Județean Neamț și este la al optulea manager în ultimul an. Actualul director, Lucian Micu, este fostul primar din Roman, care nu a mai putut candida la alegerile din septembrie pentru că a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI).

Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version