Reduceri eMAG.ro de Paște. Top 8 oferte potrivite pentru cadouri

Reduceri emag televizoare
Reduceri emag.ro televizoare

Cel mai mare magazin online din România anunță o serie de ofete interesante în această perioadă. Iată care sunt cele mai interesante reduceri eMAG.ro de Paște la mai multe categorii de la produse, de la laptopuri și smartphone-uri, până a mașini de spălat și frigidere.

Întreaga listă de reduceri eMAG.ro de Paște găsiți LA ACEST LINK.

De exemplu, dacă vreți să faceți cadou un parfum, Guess Seductive pentru bărbați, de 100 ml, are o reducere de 54%. Pentru femei, Burberry Body costă cu 41% mai puțin în această perioadă. Întreaga listă de reduceri eMAG.ro de Paște la parfumuri găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 1.400 de lei. Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6400, 4K Ultra HD. Rezoluția Ultra HD înseamnă că puteți vedea mai clar ca oricând chiar și cele mai mici detalii de pe ecran. Televizorul Samsung UHD ofera o rezoluție de patru ori mai mare decât cea Full HD, în culori realiste și precise.

Bucurați-vă de o imagine optimizată pentru detalii și claritate mai bună. Întreaga listă de reduceri eMAG.ro de Paște la televizoare o găsiți AICI.

Reduceri emag.ro de pasteReducere de 37%. Laptop HP 250 G4 cu procesor Intel Celeron Dual Core N3050 1.60GHz, Braswell, 15.6 inci, memorie RAM 4GB, iar capacitatea de stocare este de 500GB, are DVD-RW, iar placa video este Intel HD Graphics.  Întreaga listă de reduceri eMAG.ro de Paște la laptopuri o găsiți la ACEST LINK.

Reduceri emag.ro telefoaneReducere de 32%. Telefon mobil Huawei P8, 16GB, 4G, culoare champagne gold. În ceea ce privește designul iese în evidanță prin faptul că este foarte subțire. În ceea ce privește procesorul, are avantajul unui Octa core, care înseamnă performanțe superioare cu un consum minim de energie – rulați mai multe aplicații simultan, încărcați rapid pagini web sau rulați fișiere video fără întreruperi.

Camera din spate a smartphone-ului face ca orice pixel să conteze. Prin caracteristici dezvoltate inițial pentru camera digitale, aceasta surprinde imagini bogate pe timp de noapte prin culori vii și luminozitate potrivită. Întreaga listă de reduceri eMAG la telefoane o găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri eMAG.ro de Paște. Oferte bune și la frigidere sau mașini de spălat sau televizoare

Reduceri emag ceasuriReducere de 40%. Ceas Smartwatch Martian Notifier, curea silicon, negru. Puteți să setați vibrații diferite pentru diverse tipuri de notificări, astfel încât să știți ce gen de notificare primiți fără să vă uitați la ceas sau telefon.

Puteți selecta notificările pe care doriți să le primiți de la diversele aplicații (apeluri, mesaje text, e-mail, calendar, rețele sociale, jocuri preferate, alerte bancare, titluri de știri, statistici de fitness, etc) sau puteți inactiva notificările în cazul în care nu doriți să fiți deranjat. Puteți controla de la distanță camera smartphone-ului sau poți activa timer-ul de 3 secunde pentru a apărea alături de prieteni în poză. Mai multe detalii și alte reduceri eMAG ceasuri găsiți AICI.

Reduceri emag masini de spalatReducere de 31%. Mașină de spălat rufe slim Arctic EF6100A+, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, albă. Păstrează detergentul în mașina de spălat până în momentul clătirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Astfel, cantitatea de detergent disponibilă este folosită la maxim, sistemul aducându-ți economii de până la 5.5 kg de detergent în fiecare an, alături de o economie substanțială de apă și energie electrică.

Designul special al pereților laterali ai mașinii de spălat reduce nivelul de vibrații din timpul spălării. Astfel, indiferent de programul ales, Arctic îți va asigura un minim de zgomot și un maxim de eficiență. Întreaga listă de reduceri eMAG la electrocasnice o găsiți AICI.

Reduceri emag frigidereReducere de 28%. Combina frigorifică Arctic ANK305+, 291 l, clasa A+, înălțime 181.4 cm, alb. Combina oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțiala, de 24%, față de produsele similare din clasa A. Te bucuri de funcțiile frigiderului tău, cu un consum redus de energie.

Toate frigiderele și combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat ușor de folosit, care permite reglarea rapidă a temperaturii, în funcție de nevoi și temperatura ambientală. Poți schimba când vrei temperatura de păstrare a alimentelor. Întreaga listă de reduceri eMAG.ro de Paște la frigidere o găsiți LA ACEST LINK.