Un profesor de religie și-a bătut elevii:„Citea din Evanghelie, copiii nu s-au liniştit, a luat atitudine”

Un profesor de religie din Vrancea este acuzat de mai mulți elevi că i-a lovit cu pumnul în timpul orei. El a demisionat după ce incidentul a ajuns în atenţia conducerii şcolii, anunță Digi24.

Trei elevi de clasa a VII-a de la şcoala din comuna Vizantea-Livezi au povestit acasă că profesorul de religie i-a lovit în timpul orei. Copiii le-au mai spus părinților că nu era pentru prima oară când profesorul se purta urât cu ei.

„Copilul meu mi-a povestit că profesorul de religie s-a enervat, fără motiv, şi a început să lovească copiii”, a declarat unul dintre părinți pentru postul de televiziune.

„A zis că l-a bătut, l-a trântit jos şi l-a bătut [pentru că – n.r] s-a dus la coş să ducă nişte hârtii”, a explicat un alt părinte.

Cadrul didactic a demisionat, însă a spus că și-a pierdut cumpătul din cauza obrăzniciei copiilor.

„A spus că acei copii erau foarte obraznici în timpul orei, aruncau cu lapte, le-a spus odată să se liniştească, a început să citească din Sfânta Evanghelie, copiii nu s-au liniştit şi el a luat atitudine”, a explicat Dragoş Ciubotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi.

Profesor de religie, ieșit la ”agățat” pe Facebook: ”Ofer iubire din plin fetelor ce-s adevărate dive”

Profesorul de religie nu a dorit să facă declarații: „Am trecut printr-un duş rece, nu pot să declar nimic, vreau să mă liniştesc”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele lui, pentru purtare abuzivă.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version