Profesor de religie, ieșit la ”agățat” pe Facebook: ”Ofer iubire din plin fetelor ce-s adevărate dive”

Dorin Tomiță Ungureanu combină teologia cu golănia (Facebook)
Dorin Tomiță Ungureanu combină teologia cu golănia (Facebook)

Dorin Tomiță Ungureanu are 22 de ani, este student în ultimul an la Teologie, a fost profesor de religie în Vaslui și postează mesaje siropoase pe Facebook.

Dorin Tomiță a absolvit Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur“ Huşi în anul 2012, iar apoi, din cauza lipsei de personal calificat, a ajuns profesor de religie la Colegiul Economic ”Anghel Rugină” din Vaslui, unde a predat până în luna decembrie a anului trecut.

Profesorul purta discuții foarte relaxate cu elevii pe rețelele de socializare. Se descrie ca fiind ”un golan care știe ce vrea”.

Mai mult, Dorin Tomiță Ungureanu preferă ”fetele rele, șmecherițele de ele, care știu meserie și să se miște bine”.

În timp ce preda religia tinerilor vasluieni, studentul la Teologie a găsit timp să petreacă și o ”după-amiază cu o nimfomană pe vârful muntelui Parâng, ca boierii ăia mici”, dar și să împărtășească puțin din experiența sa de viață: ”Cu dușmanii mă joc teatru, să creadă lumea ce o vrea, e viața mea și fac ce vreau cu ea. Iubesc o fată, de mine nu se lasă, nici eu de ea, că știe ce vrea”.

Cu toate că studiază religia, tânărul moldovean pare să aibă alte priorități, mai lumești: ”Unele îmi zic că-s golan, altele că am fițe și unele că umblu cu multe fetițe. Vă pup dragele mele. Eu am fata mea și o plac pe ea. Un golan știe mereu ce vrea”.

Dorin Tomiță Ungureanu neagă vehement acuzațiile conform cărora ar fi întreținut relații sexuale cu eleve de la un alt liceu din Vaslui, precizând, în același timp, că este liber să facă ce vrea pe pagina sa de Facebook.

„Am avut o relaţie cu o tânără, însă este majoră şi nu este elevă. Nu cred că am deranjat pe nimeni vreodată, fiecare face ce vrea cu viaţa lui. Eu fac ce vreau şi în privat, şi în spaţiul public, iar dacă nu deranjez pe nimeni nu cred că este o problemă. Nu consider că sunt deplasate postările mele“, a declarat pentru „Adevărul“, Dorin Ungureanu.

În clipul de mai jos, îl puteți vedea pe fostul profesor de religie în timp ce descrie un număr mare de fete pe baza pozelor de pe Facebook.

”Îmi plac fetele blonde”, mărturisește Ungureanu. La un moment dat, exclamă: ”Măi, nebunatico!”. ”Ai un zece de la mine”, a mai notat fostul profesor de religie.