Pro TV aduce un nou format de emisiune în România

Postul de televiziune Pro TV va difuza începând din toamna anului viitor, un nou format de emisiune, recent lansată în Marea Britanie.

Și asta după ce CME Programming a achiziționat de la BBC Worldwide drepturile pentru Tumble, o producție recent lansată în Marea Britanie cu rezultate spectaculoase de audiență încă de la prima ediție.

Parteneriatul între CME Programming și BBC Worldwide se va concretiza prin difuzarea emisiunii la Pro TV, din toamna lui 2015.

Din juriul show-ului britanic face parte Nadia Comăneci, cea care a intrat în istoria gimnasticii mondiale cu prima notă de 10.

Formatul Tumble pune alături vedete și experți care iau parte la probe de gimnastică ce le testează limitele fizice. Formatul este unul de familie și este inspirat din lumea circului și a gimnasticii.

„Considerăm că România este locul perfect pentru difuzarea acestui show luând în considerare tradiția în gimnastică și numeroasele talente și medalii pe care această țară le-a obținut de-a lungul anilor”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro  TV, prin intermediul unui comunicat.

Formatul de divertisment Tumble a fost lansat oficial de BBC Worldwide la MIPCOM 2014, care este cel mai mare târg de conținut pentru televiziune și new media care se desfășoară în Franța, la Cannes.

Show-ul a fost difuzat live pe BBC One pentru prima oară pe 9 august 2014, avându-i în juriu pe Nadia Comăneci, Louis Smith, Craig Heap și Sebastien Stella. Gazda show-ului britanic este Alex Jones.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.