Primele fotografii cu Alexia după ce a fost externată. Cum se simte tânăra căreia medicii i-au reatașat brațele

alexia tudose

Foto: Vally Tudose (Facebook)

Alexia Tudose, adolescenta în vârstă de 15 ani căreia medicii i-au reatașat brațele amputate în urma unui accident rutier, este acum acasă și se simte foarte bine.

Tânăra a fost vizitată recent de Sidonia Susanu, medic primar de chirurgie, cea care a coordonat echipa care, în urma mai multor operații dificile, a reușit să îi reatașeze Alexiei brațele.

„Fiind în vizită în Botoșani, nu am putut refuza invitația Alexiei. M-am bucurat nespus să o găsesc bine, fericită în mijlocul familiei, făcând pași importanți în recuperarea sa!”, a spus medicul Sidonia Susanu, potrivit „Monitorul de Botoșani”.

Medicul a vizitat-o pe Alexia acasă la Curtești, o comună din județul Botoșani.

„Dacă cineva ne-ar întreba ce ne-am dori în aceasta zi de Duminică, i-am arăta pozele acestea și i-am spune ca deja avem TOT ce ne face fericiți!! Mulțumim dna Sidonia Susanu pentru vizită! Ne-ați umplut casa cu liniște sufletească”, a scris mama Alexiei pe pagina sa de Facebook.

Foto: Vally Tudose (Facebook)

Alexia Tudose a fost externată din spital sâmbătă, 31 decembrie. Tânăra a fost operată de mai multe ori la Secţia de chirurgie plastică de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. Prima operație, cea în timpul căreia i-au fost reatașate brațele amputate, a durat 20 de ore. În operație au fost implicați 10 medici și 8 asistente.

Fata în vârstă de 15 ani, ce făcea parte dintr-un ansamblu folcloric, se afla într-un autocar care se deplasa de la Botoșani spre județul Ialomița în noaptea de 16 spre 17 decembrie, unde urma să participe la un spectacol. La intrarea în orașul Pașcani autocarul s-a răsturnat iar mulți dintre pasageri au fost răniți.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version