Pisicuța care îi face concurență serioasă lui Grumpy Cat

Pisicuța himeră Foto: Facebook Venus's Page - Amazing Chimera cat

Venus este o adevărată celebritate în lumea felinelor, datorită aspectului neobișnuit. Deși la prima vedere s-ar putea spune că cineva a făcut o glumă și a vopsit-o, ea s-a născut cu o jumătate de față de culoare neagră, iar restul este de culoare portocalie.

Pisicuța suferă de o boală numită himerism, în care, din cauza fuziunii vaselor de sânge, gemenii își transmit unul altuia celulele lor. Mai există varianta în care unul dintre embrionii gemeni îl absoarbe pe celălalt, iar Venus pare să fie unul dintre rarele cazuri de acest gen.

Aspectul său i-a atras imediat pe stăpâni, care i-au admirat și faptul că ochii ei sunt diferiți la culoare: unul este verde, în timp ce celălalt este albastru.

Bănuind potențialul, stăpânii au făcut-o cunoscută pe Venus pe internet, unde a devenit o mică vedetă printre iubitorii de pisici. Ea are aproape 500000 de fani, dar mai are mult până să atingă celebritatea unei alte pisici foarte iubite în mediul online, Grumpy Cat, cu peste șapte milioane de fani. Și Grumpy Cat suferă de o boală, numită nanism.

Recomandările editorilor GreatNews:

TOP 10. Cele mai populare destinații turistice ale anului 2015

Număr de iluzionism, executat perfect într-o piață publică

Căței sub apă. Proiectul care stârnește zâmbete

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.