O tânără de peste Prut a primit cea mai neașteptată cerere în căsătorie

Cerere în căsătorie Foto: Captură Youtube

Fiecare cuplu proaspăt căsătorit își dorește o nuntă de poveste și ca invitații să se simtă foarte bine la petrecere. Una dintre domnișoarele de onoare de la o nuntă din Republica Moldova a avut parte de surpriza vieții ei.

Tradiția spune că domnișoara care prinde buchetul miresei se va căsători în scurt timp, iar acest moment este unul foarte important pentru toate fetele necăsătorite.

Domnișoara din Republica Moldova a avut parte de două surprize la nunta prietenei sale. După ce a prins buchetul prietenei sale, iubitul ei a luat microfonul și a cerut-o de soție în fața tuturor prietenilor și a invitaților.

Tatiana a fost foarte emoționată, deoarece nu se aștepta ca să primească inelul de logodnă chiar în acea zi atât de specială pentru prietenii ei.

„Am asistat la o nuntă foarte frumoasă și pentru că unul dintre cie mai buni prieteni ai mei a făcut un pas foarte important în viața lui, și eu aș vrea să fac un mic pas, care cred că este foarte important și pentru mine și pentru Tania, cu toate că ea nu știe. Aș vrea să o am pe această domnișoară alături de mine toată viața. Vreau să mă trezesc în fiecare dimineață alături de tine, să trecem peste orice problemă împreună și să creștem copii frumoși și mulți împreună”.

Răspunsul ei a fost „da”, iar cele două cupluri vor avea acum parte de o zi specială, pe care o vor sărbători împreună. Filmulețul care a devenit viral pe internet și i-a împărțit pe internauți în două tabere: prima tabără laudă decizia tânărului de a-și cere iubita în căsătorie, iar cealaltă tabără îl acuză că a stricat nunta prietenilor cu gestul său.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.