O poveste de succes. Grumpy Cat a strâns o avere în doi ani

Stăpâna lui Grumpy Cat a devenit multimilionară în numai doi ani Foto Facebook Grumpy Cat

Tabatha Bundesen se poate declara cea mai norocoasă stăpână a unui animal de companie, deoarece în decurs de doi ani a devenit multimilionară datorită lui Grumpy Cat.

Tânăra în vârstă de 29 de ani lucra în urmă cu doi ani ca chelneriță la un restaurant și nu își imagina niciodată că viața i se poate schimba prea curând. Fratele ei a postat pe site-ul Reddit o fotografie cu pisica pe care o avea de câteva luni, iar utilizatorii au numit-o imediat „Grumpy cat”.

Pentru că pare tot timpul nemulțumită și morocănoasă, Tardar Sauce a fost numită Grumpy Cat și prea puțini oameni mai știu în prezent cum se numește ea cu adevărat.

Pisica suferă de nanism, o maladie din cauza căreia nu creşte, şi are ocluzie dentară inversă, mandibula fiind mai lungă decât maxilarul superior, ceea ce îi conferă animalului o expresie permanentă de nemulţumire.

Grumpy Cat
Stăpâna lui Grumpy Cat a devenit multimilionară în numai doi ani

Tabatha și-a dat demisia de la slujba sa și a început să își însoțească pisica la diverse evenimente și emisiuni de televiziune, iar în numai doi ani de zile a strâns 100 de milioane de dolari din vânzarea diferitelor obiecte cu fața pisicii imprimată pe ele sau din contractele cu mai multe firme din toată lumea.

Celebritatea felinei a fost sporită și prin vânzarea de tricouri sau căni cu fața pisicii și diferite texte amuzante care pot fi achiziționate din magazinul online Hot Topic.

Anul acesta a avut loc și debutul în lumea filmului, în luna noiembrie, când a fost lansat „Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever”. Pelicula a atras milioane de telespectatori şi a fost cel mai dezbătut subiect de profil de pe platforma online Twitter. În stilul în care i-a obișnuit pe fanii săi, Grumpy Cat se comportă la fel de morocănos, într-o poveste de Crăciun savuroasă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.