O femeie a intrat pe pistă și i-a făcut semn pilotului să o ia și pe ea. „Efectiv stătea sub avion, lângă roata din față”

femeie pistă avion

Foto: Captură YouTube

O femeie din Australia a fost reținută și pusă sub acuzare după ce a intrat pe pista Aeroportului din Canberra, într-o încercare de a se urca într-un avion ce urma să decoleze, relatează publicația news.com.au.

Femeia a reușit să treacă de paznici și a alergat după o aeronavă a QantasLink care urma să plece spre Adelaide.

Femeia voia să se îmbarce în avion și a fost filmată în timp ce încerca să-i atragă atenția pilotului. Pentru siguranța ei, pilotul a oprit motorul aeronavei.

Ulterior, tânăra a fost reținută de Poliția Federală Australiană.

A fost pusă sub acuzare pentru deteriorare a proprietății, intrare într-o zonă de securitate fără permisiune și pentru deținerea unei cantități mici de canabis.

„… o doamnă care în mod clar își ratase zborul a decis că încă mai poate să-l prindă. S-a împins pe lângă personalul de la ușă, a coborât pe pistă și a fugit până la avion”, a scris Simon Hales, un martor al incidentului, pe o rețea de socializare.

„Efectiv stătea sub avion, lângă roata din față. Noroc că pilotul a fost avertizat sau a văzut-o și a oprit motorul”, a mai relatat el.

Zborurile pe aeroportul din Canberra au fost amânate cu câteva minute înainte ca toate operațiunile să revină la normal după incident.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version