Nicuşor Dan, noapte albă înainte de alegeri. Vecinul l-a ţinut treaz până spre dimineaţă

Foto: youtube.com

Candidatul USB considerat al doilea favorit la ocuparea fotoliului de primar al Bucureştiului după alegerile din 5 iunie 2016, Nicuşor Dan, nu a avut o noapte prea uşoară înainte de alegeri.

Nicuşor Dan a votat în jurul orei 10, la Școala nr. 279 „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din sectorul 6 al Capitalei. Candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul a spus că nu s-a prea odihnit în noaptea ce a precedat ziua votului, deoarece unul dintre vecinii de bloc, un tânăr de 18 ani, şi-a sărbătorit majoratul.

Nicuşor Dan i-a îndemnat pe bucureşteni să voteze pentru un Bucureşti al unei noi clase politice.

„Vreau să mulțumesc sutelor de oameni care au muncit pentru campanie, inclusiv cei care s-au trezit la 5 dimineață astăzi ca să supravegheze votul din partea noastră. Am votat pentru un București necorupt, am votat pentru o nouă clasă politică, nu pentru una care și-a dovedit și corupția și incompetența. Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot. De câte ori oamenii au ieșit la vot în număr mare s-au produs schimbări importante în România și sunt convins că putem să o facem azi. Îi îndemn pe oameni să aibă încredere în toți ceilalți care au același vot ca și ei, să aibă încredere că împreună putem să construim o societate în care ne decidem noi singuri destinul”, a declarat Nicușor Dan, la ieșirea de la urne.

Nicuşor Dan este considerat al doilea favorit la alegerile din Bucureşti, din 5 iunie 2016. Potrivit unui sondaj IRES, Nicuşor Dan ar primi 25% din voturile bucureştenilor, în timp ce Gabriela Firea, candidatul PSD, ar fi votată de 45% dintre alegători. Amintim că alegerile din acest an au loc într-un singur tur.

12 pentru Bucureşti, la alegerile din 2016

Mai jos sunt candidaţii la alegerile din Bucureşti, din 5 iunie 2016:

Bogdan Diaconu (PRU)
Gabriela Firea (Alianța PSD + UNPR)
Cătălin Predoiu (PNL)
Robert Turcescu (PMP)
Daniel Barbu (ALDE)
Nicușor Dan (USB)
Iulia Gorea-Costin (PNȚCD)
Mirel Amariței (ProDemo)
Niculae Neamțu (Partidul Republican)
Petrică Dima (PSR)
Adrian Severin (PDS)
Cătălin Berenghi (Independent)

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Nicușor Dan, despre cum a făcut negoț cu turcii și alte lucruri neștiute despre el: „Am un viciu…”
Pe cine vrei primar în Bucureşti? Votează online şi vezi rezultate
Alegeri locale 2016. Câți români au mers până acum la vot