Medic: „Cred că suntem unul dintre popoarele cel mai ușor de manipulat de pe glob. Am ajuns să îngrozim OMS”

paul ichim

Paul Ichim. Sursa: Pagina de Facebook Paul Ichim

Medicul Paul Ichim de la Spitalul Județean „Sfântul Apostol Andrei” din Galați are un mesaj dur pentru românii care nu s-au vaccinat.

„OMS a intrat deja in panica, vazand cerbicia dacilor liberi, de la vladica la opinca. Vladica-i ocupata cu totul altceva decat cu administratia, iar opinca face informarea gen Moromete, pe la birturi/crasma (un fel a spune). In sfarsit am o explicatie coerenta de ce mergem vai de capul nostru de cateva decenii. Reactia neamului nostru in pandemie, reprezinta exemplul cel mai bun. Chestia asta a aratat cat de lipsiti de educatie si de solidaritate suntem, „compensand” insa printr-o fudulie si incapatanare direct proportionale cu prostia manifesta, asa ca, tot aiurea da la finalul analizei”, a scris medicul pe rețeaua de socializare Facebook.

„Cred ca suntem unul dintre popoarele cel mai usor de manipulat de pe glob. Am ajuns sa ingrozim organizatia mondiala a sanatatii cu ce facem noi in tara pe subiectul asta, iar asta, o sa ne aduca in mod sigur o „dragoste si o stima netarmurita” din partea celorlalte tari, mai ales daca ne punem sa clocim o tulpina autohtona, cat sa schimbe echilibrul epidemiologic global. Apropos, unde-s aia de ne dadeau dupa nu stiu ce studii, drept un neam dotat intelectual? Probabil si ei au emigrat satui sa convietuiasca cu atatea ….genii”, a mai comentat el.

România a reușit să vaccineze până acum doar 42% din populație cu cel puțin o doză, cu mult sub media mondială. Astfel, la nivel global, 62% din populație a fost vaccinată cu cel puțin o doză. În valul Delta, România a ajuns la un moment dat să aibă cea mai mare rată a mortalității din lume.

Până luni, 7 februarie 2022, în România au murit de COVID 60.723 de persoane.

Vă recomandăm și:

Aici vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version