Locuri de muncă pentru români în străinătate. Salarii excelente

Locuri de muncă Foto: Ovidiu Micsik (Habitat for Humanity România Facebook)
Locuri de muncă Foto: Ovidiu Micsik (Habitat for Humanity România Facebook)

Dacă doriți să lucrați în străinătate, există o gamă largă de job-uri, atât pentru profesioniști, cât și pentru necalificați, care sunt foarte bine plătite.

Pentru a accesa întreaga listă cu locuri de muncă disponibile în străinătate, intrați AICI.

Dacă sunteți șofer profesionist, sunteți tânăr, vreți să emigrați în Germania, cunoașteți limba engleză sau germană și sunteți muncitor, politicos și punctual, aveți șansa să câștigați și 12,5 euro pe oră ca șofer pentru betonieră.

Se merge cu cifa în Germania în jur de 30 de kilometri la șantiere de construcții. Angajatorul, o companie importantă din Germania, oferă două luni de cazare gratuită, un curs gratuit de limba germană, două săptămâni de training plătit și un salariu de 11 euro în primele șase luni, iar apoi de 12,5 euro pe oră.

Se oferă și ajutor la găsirea unui apartament, la deschiderea unui cont și la încheierea asigurărilor.

Puteți aplica pentru acest post AICI.

Tot în Germania puteți ajunge și dacă aveți studii superioare ca inginer constructor. Se cere și experiență de lucru în conducerea unui șantier de construcții.

De asemenea, angajatorul caută o persoană intuitivă, organizată, care să conducă o echipă de aproximativ 30 de muncitori.

Pentru mai multe detalii, intrați AICI.

Austriecii angajează medici specialiști. Candidații trebuie să fie persoane sociabile, capabile să lucreze în echipă. Cunoașterea limbii germane este un mare plus.

Locurile de muncă sunt într-o clinică modernă, iar salariul minim garantat este cuprins între 60.000 și 90.000 de euro pe an.

Pentru a aplica, intrați AICI.

Englezii caută asistenți medicali. Se cer cunoștințe bune de limba engleză, iar candidații trebuie să se înregistreze în NMC.

Condițiile de angajare sunt avantajoase, iar beneficiile pe măsură.

Aflați mai multe AICI.

Dacă acest articol v-a fost util și doriți să fiți la curent și cu alte oferte de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Locuri de muncă în străinătate. Cât câștigi ca recepționer de noapte în Marea Britanie

Ocazie rară: locuri de muncă în America, pentru toți. Salariu de peste 100 de dolari pe zi