Locuri de muncă la Auchan, în toată țara. Ce salarii oferă angajatorii francezi

Lanțul de magazine Auchan face angajări în această perioadă în mai multe orașe din România. Mai jos, consultăm lista posturilor disponibile și aflăm, de la actuali angajați, care sunt salariile de acum la Auchan.

Întreaga listă de locuri de muncă scoase la concurs de Auchan este disponibilă AICI.

1. În București, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Suceava și Timișoara, Auchan caută manageri de segment stagiari.

Responsabilitățile includ plasarea și vânzarea produselor din zona comercială în care este alocat stagiarul, respectarea structurii gamei și asigurarea cantității necesare de marfă, calcularea prețului produselor, organizarea și gestionarea unei echipe de lucrători. Managerul de segment stagiar își desfășoară activitatea în magazin, acompaniat de către un Manager de Segment cu experiență comercială. Puteți candida pentru aceste locuri de muncă AICI.

2. În magazinele din toată țara, Auchan propune programul Management Trainee, un program ideal pentru tineri aflați la studii. Se pot înscrie absolvenți sau masteranzi cunoscători ai unei limbi străine, iar experiența în muncă nu este necesară.

Tineri vor învățat accelerat comerțul, vor avea responsabilități concrete, vor lua decizii ca în propria afacere și, foarte important, vor avea un program flexibil, ca să poată merge la cursuri. Contractul se încheie pe 9 luni. Puteți afla mai multe informații și vă puteți înscrie AICI.

3. În Bucureşti, Craiova, Deva, Oradea, Piteşti, Satu Mare şi Timişoara, Auchan caută controlori de gestiune.

Candidaţii aleşi vor analiza indicatorii comerciali, vor efectua rapoarte de activitate şi vor propune măsuri concrete de creştere a performanţei economice a magazinului şi de reducere a pierderilor economice. Ei vor elabora şi urmări bugetele de investiţii ale magazinului şi au sarcina de a interveni şi soluţiona la timp eventualele abateri economice. Controlorii de gestiune sunt şi cei care organizează, coordonează şi validează inventarele magazinului.

Puteți afla mai multe informații și vă puteți înscrie AICI.

4. În Bucureşti, sunt scoase la concurs şi patru posturi de inspectori de securitate pentru platforma logistică. Inspectorul de securitate se ocupă de controlul la accesul de personal şi marfă în platformă. El asigură monitorizarea video din platformă şi verifică operaţiunile de încărcare-descărcare.

Puteți afla mai multe informații și vă puteți înscrie AICI.

5. În Constanţa şi Timişoara, Auchan caută dispeceri de securitate. Candidaţii trebuie să aibă minim 20 de ani, să nu aibă antecedente penale şi să fi absolvit cel puţin 10 clase. Ei se vor ocupa cu supravegherea spaţiilor comerciale şi vor opera sistemul antiefracţie şi cel de detecţie incendiu.

Puteți afla mai multe informații și vă puteți înscrie AICI.

Alte locuri de muncă la Auchan:

  • Responsabil resurse umane și case. Oraș: Deva. Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate aici.
  • Asistent / controlor de gestiune. Oraș: Timișoara. Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate aici.
  • Specialist Resurse Umane. Oraș: Cluj Napoca. Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate aici.
  • Controlling Specialist. Oraş: Bucureşti. Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate aici.
  • Consultant Suport Aplicatii Business. Oraş: Bucureşti. Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate aici.
  • Asistent Farmacie – Coordonator Drogherie. Oraş: Bucureşti. Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate aici.
  • Assistant(e) Direction. Franceză obligatorie. Oraş: Bucureşti. Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate aici.

Întreaga listă de locuri de muncă scoase la concurs de Auchan în această perioadă este disponibilă AICI.

Informații despre salariile la Auchan

Potrivit datelor furnizate în 2016 pe siteul undelucram.ro de actuali angajaţi ai companiei, un lucrător comercial câştigă circa 900 de lei net, în timp ce salariul unui responsabil de achiziţii ajunge la 3200 de lei. Pe lângă salariu, angajaţii Auchan primesc şi bonuri.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă la Kaufland. Ce salarii primesc angajații lanțului german de magazine

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.