Legătura extraordinară dintre două fetițe gemene din Islanda


Gemenii i-au fascinat întotdeauna pe oamenii de știință datorită calităților neobișnuite de a simți și a gândi în același timp aceleași lucruri.

Erna și Hrefna sunt două fetițe gemene din Islanda care au fost descoperite de fotografa Ariko Inaoka în anul 2006, pe când aveau numai șase ani. Japoneza le-a vizitat îm fiecare vară începând cu anul 2009 și le-a făcut fotografii pentru a observa progresul lor de-a lungul copilăriei și a adolescenței, dar și legătura extraodinară pe care o dezvoltă în fiecare zi.

Gemenele visează aceleași lucruri

Ariko vrea să continue acest proiect măcar până când gemenele împlinesc 16 ani și este mereu fascinată de conexiunea pe care ele au format-o. Erna și Hrefna petrec tot timpul împreună și au momente în care își completează foarte natural frazele sau când visează lucruri identice, așa cum fac mulți gemeni din întreaga lume.

Cele două sunt pasionate de balet și îl practică de cinci ori pe săptămână, iar legătura extraodinară dintre ele se observă și pe scenă, dar și în fotografiile pe care Ariko le-a surprins în Islanda.

Pe site-ul său, fotografa prezintă și alte fotografii interesante cu gemenele și cât de mult s-au schimbat de când le-a descoperit.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.