Hercule, varianta feminină. O adolescentă face senzație cu puterea sa

O adolescentă a reușit o performanță care ar putea face invidios orice bărbat care petrece ore în șir la sala de forță. Doar cu ajutorul părului, fata a mișcat o mașină de 1.5 tone, sub privirile pline de admirație ale celor din jurul ei.

Ikram Salki este din Maroc și își reprezintă țara la unul dintre cele mai interesante show-uri din lume, „World’s most talented”, unde a arătat publicului strâns ca să o urmărească faptul că este foarte puternică.

Ea a tras un Mercedes-Benz pe o distanță de 10 metri doar cu ajutorul părului și a unei frânghii de susținere. Deși pentru o persoană obișnuită acest lucru ar fi imposibil, adolescenta a zâmbit pe tot parcursul demonstrației.

„Nu simt nimic atunci când mișc mașina. Nu mă doare. Sunt mândră să reprezint cu onoare femeile din țara mea și sper să fiu cea mai puternică femeie din Maroc”, a afirmat Ikram pentru Daily Mail.

Adolescenta face astfel de cascadorii încă de când avea doar 9 ani, iar cel mai greu lucru pe care l-a tras a fost un Range Rover 4X4.

Pe 9 aprilie, Ikram va concura în fața a mai multor participanți, printre ei aflându-se și acrobatul român Flavius Cernescu, cel care a reușit să uimească lumea întreagă cu acrobațiile sale care taie respirația. Ultima sa ispravă este o plimbare cu monociclul pe marginea barajului Vidraru, la 166 de metri înălțime.

Recomandările editorilor GreatNews:

Strigătul unui doctor, despre neajunsurile medicinei românești

Cel mai simplu mod de a-ți face un CV online

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.