Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Inițial a spus că nu el era la volan, apoi și-a schimbat declarația

gigi becali accident

Foto: Narcis Drejan / GSP.ro

Gigi Becali a fost implicat duminică într-un accident rutier, în zona Pipera. Patronul FCSB a ajuns cu mașina în șanț, însă nu a fost rănit, a anunțat publicația GSP.

Inițial, omul de afaceri a declarat că nu el a fost la volan. Mai exact, el le-a spus jurnaliștilor de la postul de televiziune Digi 24 că nu el conducea mașina.

„Eram în mașină, dar nu conduceam eu”, a spus Becali.

Însă ulterior și-a schimbat declarația și a admis că, de fapt, el conducea mașina Rolls Royce.

Potrivit GSP, Gigi Becali s-a angajat într-o depășire în același timp cu șoferul din fața lui, iar pentru a evita impactul a intrat cu mașina în șanț.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r. – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a declarat Becali pentru GSP.ro.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version