Fost ministru de Interne, botez la penticostali (VIDEO)

Botezul fostului ministru de Interne, Cristian David

După ce a fost eliberat vineri din arest preventiv şi plasat sub control judiciar, fostul ministru de Interne, Cristian David, s-a botezat duminică, la o biserică penticostală din București.

Cristian David este acuzat de Direcția Națională Anticorupție (DNA) că a luat mită 500.000 de euro, iar în ultimele două luni s-a aflat în arest preventiv.

La ceremonia de botez, fostul ministru de Interne a vorbit despre cum l-a descoperit pe Dumnezeu, dar şi despre tatăl şi fraţii săi din Australia, care sunt şi ei  penticostali.

„Nu ai cum, cel puţin în această ţară, să faci politică activă şi să fii în numele Domnului slujitor al dreptăţii şi adevărului. Nu se poate”, a afirmat Cristian David, cu ocazia botezului, citat de gandul.info.

Fostul ministru a fost botezat de pastorul Ioan Ceuţă, de la Biserica Internaţională Harul, de rit penticostal care ţine de organizaţia Adunările lui Dumnezeu.

„Fratele Cristi”  a ţinut un discurs în faţa credincioşilor, fiind acompaniat de strigătele de „Aleluia” ale grupului de credincioşi căruia i s-a alăturat, apoi, la finalul slujbei. David a fost scufundat cu totul în apă, după cum relatează jurnaliștii gandul.info.

„Există două feluri de justiţie. Justiţie pe pământ, pe care o administrează oamenii. Nu ştim întotdeauna cât de dreaptă sau cât de corectă este această justiţie, pentru că oamenii sunt supuşi greşelii, atât cei care vin în faţă ca să fie judecaţi, cât şi cei care judecă. Dar deasupra acestor judecăţi pământeşti există o judecată supremă. O judecată divină a lui Dumnezeu. Şi dacă în faţa lui Dumnezeu te socoteşti drept, corect, neprihănit şi fără de greşeală, atunci trebuie să laşi pe mâna bunului Dumnezeu soarta ta. Acest lucru l-am făcut eu. Şi la un moment extrem de important pentru mine în ultima perioadă am ales să îmi pun întreaga soartă şi justiţia în ceea ce mă priveşte în mâna Domnului”, a spus Cristian David, cu ocazia botezului.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Recomandările editorilor GreatNews:

Oamenii care ridică România rurală. Cum ajunge bunăstarea în satele sărace
Patru medalii şi locul 3 în Europa pentru lotul feminin de matematică al României
Satul fără locuitori. Timp de 20 de ani, acolo a trăit un singur cuplu


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version